Pure Encapsulations, РесКу-СР, ResCu-SR, 60 капсул

Код: 32584
Фото товару Pure Encapsulations, РесКу-СР, ResCu-SR, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, РесКу-СР, ResCu-SR, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, РесКу-СР, ResCu-SR, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, РесКу-СР, ResCu-SR, 60 капсул
4534 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Щоб підтримати ваш мозок і серцево-судинну систему, ваш мозок потребує різноманітних поживних речовин і натуральних екстрактів. Двома з них є куркумін і резерватрол. Резеватрол - речовина, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ResCu-SR 60 капсул

Pure Encapsulations, РесКу-СР, ResCu-SR, 60 капсул

Опис

Щоб підтримати ваш мозок і серцево-судинну систему, ваш мозок потребує різноманітних поживних речовин і натуральних екстрактів. Двома з них є куркумін і резерватрол.

Резеватрол - речовина, що міститься в червоному вині. Вважається, що він сприяє збільшенню клітинного виробництва енергії в мітохондріях; це може допомогти вам виглядати та почуватися молодшими. Основні сполуки в резерватролі називаються поліфенолами, які можуть захистити ваші кровоносні судини та сприяти здоровому кровообігу. Вони також можуть мати антиоксидантну дію, яка бореться з потенційно шкідливими вільними радикалами. Оскільки резерватрол здатний долати гематоенцефалічний бар’єр, він також може захистити ваш мозок. ResCu-SR надає його у зручній формі‚ на відміну від випивання кількох пляшок вина, які можуть мати інші негативні наслідки для здоров’я.

Тим часом, куркумін міститься в куркумі, спеції, яка зазвичай використовується в індійській кулінарії. Це може полегшити запалення, підтримати вашу імунну систему та багато іншого. Завдяки своєму протизапальному потенціалу куркумін може сприяти здоровій роботі мозку та підтримувати пам’ять.

ResCu-SR від містить обидві ці природні сполуки в одній капсулі. Одна капсула містить 100 міліграмів MicroActive Resveratrol і 50 міліграмів активних куркуміноїдів, отриманих із комплексу MicroActive Curcumin. Ці унікальні форми є більш біодоступними, ніж інші, завдяки меншому розміру частинок, що полегшує їх засвоювання організмом.

MicroActive — це інноваційна технологія уповільненого вивільнення, що означає, що вам не потрібно пам’ятати, що ви приймали тонну капсул протягом дня для досягнення максимальної ефективності. Натомість ResCu-SR стабільно виділяє поліфеноли.

Приймайте одну або дві капсули в день під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсул ResCu-SR має вистачити від одного до двох місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Транс-ресвератрол 100 мг / (З комплексу пролонгованого вивільнення ресвератролу MicroActive) Куркуміноїди 50 мг / (З комплексу пролонгованого вивільнення куркуміну MicroActive) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), карнаубський віск, картопляний крохмаль, ефіри жирних кислот полігліцерину, діоксид кремнію, тригліцериди середнього ланцюга, альгінат натрію. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)