Pure Encapsulations, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 250 капсул

Код: 32607
Фото товару Pure Encapsulations, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 250 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 250 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 250 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 250 капсул
(5)
6970 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Коензим Q10 (також відомий як CoQ10 або убіхінол) необхідний для загального здоров’я з кількох причин. Найголовніше, це допомагає вашим клітинам виробляти енергію. Ця енергія потрібна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Коензим Q10 250 капсул

Pure Encapsulations, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 250 капсул

Опис

Коензим Q10 (також відомий як CoQ10 або убіхінол) необхідний для загального здоров’я з кількох причин. Найголовніше, це допомагає вашим клітинам виробляти енергію. Ця енергія потрібна тканинам усього тіла; певні тканини, такі як пародонта (ясна), імунні клітини та серцевий м’яз, як правило, потребують набагато більше енергії, ніж інші.

Як CoQ10 забезпечує цю енергію, необхідну для фізіологічних функцій? Він бере участь у мітохондріальному ланцюгу транспортування електронів, направляючи електрони до певної молекули. Ця молекула називається АТФ (аденозинтрифосфат)‚ і вона відповідає за виробництво енергії, яка підтримує всі ваші клітини. Прагнучи стимулювати виробництво АТФ, ви можете отримати більше енергії.

Звичайні харчові джерела коензиму Q10 варіюються від органічного м’яса до цільного зерна та жирної риби. У деяких випадках вам може знадобитися додатковий коензим Q10; ось тут добавки можуть допомогти. Коензим Q10 60 мг забезпечує м’яке підвищення виробництва енергії, функціонування клітин та здоров’я тканин. Одна капсула містить 60 міліграмів коензиму Q10‚ який також може служити антиоксидантом, який захищає клітини від потенційно шкідливих вільних радикалів. Це відбувається, коли він також підтримує ліпідний обмін і захищає цілісність вітаміну Е.

Можливі переваги CoQ10 60 мг поширюються на серцево-судинну систему. Оскільки він відіграє важливу роль у підтримці серцево-судинних тканин, він може сприяти здоровій роботі серцевого м’яза, а також хорошому кровотоку. Коензим Q10 у цій добавці отримують шляхом природної ферментації мікроорганізмів.

Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки коензиму Q10 60 мг на 250 капсул має вистачити приблизно від чотирьох до восьми місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Коензим Q10 60 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули на день, розділивши дози, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності