Douglas Laboratories, Folic Acid 400 mcg, Фолієва кислота, 90 таблеток

Код: 32678
Фото товару Douglas Laboratories, Folic Acid 400 mcg, Фолієва кислота, 90 ...
Фото складу Douglas Laboratories, Folic Acid 400 mcg, Фолієва кислота, 90 ...
Фото використання Douglas Laboratories, Folic Acid 400 mcg, Фолієва кислота, 90 ...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Folic Acid 400 mcg, Фолієва кислота, 90 ...
(5)
833 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Наше тіло потребує фолієвої кислоти (також відомої як вітамін B9) для підтримки здорової функції багатьох процесів в організмі. Ось чому таблетки фолієвої кислоти від Douglas ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Фолієва кислота 90 таблеток

Douglas Laboratories, Folic Acid 400 mcg, Фолієва кислота, 90 таблеток

Опис

Наше тіло потребує фолієвої кислоти (також відомої як вітамін B9) для підтримки здорової функції багатьох процесів в організмі. Ось чому таблетки фолієвої кислоти від Douglas Labs є чудовим вибором для тих, хто хоче збільшити споживання цієї важливої ​​поживної речовини.

Такі добавки, як ця, є варіантом для тих, хто хоче запобігти зниженню рівня еритроцитів (гемоглобіну). Як і більшість вітамінів групи В, наш організм потребує достатньої кількості фолієвої кислоти для підтримки здоров’я еритроцитів. Якщо рівень гемоглобіну падає занадто низько, може виникнути стан, який називається анемією.

Таблетки фолієвої кислоти також можуть допомогти підтримувати здорову серцево-судинну функцію, можливо, впливаючи на рівень гомоцистеїну в нашому організмі. Крім того, деякі жінки використовують фолієву кислоту під час вагітності, щоб, можливо, знизити ризик певних ускладнень.

Виробництво ДНК у нашому організмі також може частково залежати від рівня фолієвої кислоти. У результаті деякі чоловіки приймають добавки, такі як таблетки фолієвої кислоти, щоб, можливо, покращити якість сперми.

Оскільки фолієва кислота є вітаміном групи B, нам необхідно мати її для підтримки нашого здоров’я. Однак неправильне харчування та певні умови життя можуть перешкоджати нашому організму отримати необхідну кількість. Ось чому така легка для прийому добавка, як таблетки фолієвої кислоти, може бути надзвичайно корисною.

Якщо ви плануєте приймати добавку фолієвої кислоти, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходять вам таблетки фолієвої кислоти від Douglas Labs.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію фолієвої кислоти ... 400 мкг / 100 Містить: целюлозу та рослинний стеарат Не містить: дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фолієва кислота (Folic Acid)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності