Douglas Laboratories, Natural C 1000 mg, Вітамін C, 250 таблеток

Код: 32689
Фото товару Douglas Laboratories, Natural C 1000 mg, Вітамін C, 250 таблеток
Фото складу Douglas Laboratories, Natural C 1000 mg, Вітамін C, 250 таблеток
Фото використання Douglas Laboratories, Natural C 1000 mg, Вітамін C, 250 таблеток
Основне фото товара Douglas Laboratories, Natural C 1000 mg, Вітамін C, 250 таблеток
(5)
2507 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Одне яблуко в день вганяє лікаря подалі! Це поширена порада, але яблука не єдина їжа, яку можна їсти, щоб підтримувати здоровя. Апельсини та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Вітамін C 250 таблеток

Douglas Laboratories, Natural C 1000 mg, Вітамін C, 250 таблеток

Опис

«Одне яблуко в день вганяє лікаря подалі! » Це поширена порада, але яблука – не єдина їжа, яку можна їсти, щоб підтримувати здоров’я. Апельсини та інші цитрусові також мають багато переваг, які можуть утримати вас від кабінету лікаря. Ці переваги здебільшого походять від вітаміну С, який дуже корисний для вашого організму: він допомагає тканинам рости та відновлювати їх у разі пошкодження; це також допомагає вам виробляти колаген‚ який створює такі речі, як шкіра та хрящі. Інші переваги вітаміну С включають сприяння загоєнню ран, підтримку міцності кісток і зубів, підвищення імунітету та дію як антиоксидант, знищуючи шкідливі частинки, які називаються вільними радикалами. Він також захищає вас від звичайних застуд і навіть вікового захворювання очей, яке називається дегенерацією жовтої плями, яке може призвести до проблем із зором, якщо його не лікувати.

Ваше тіло не накопичує вітамін С, тому вам потрібно отримувати його з харчових джерел. Окрім цитрусових, ви також можете отримати цей важливий вітамін з брокколі, помідорів, шпинату та журавлини. Ви повинні мати достатній рівень вітаміну С, якщо ви їсте багато фруктів і овочів. Ви можете бути під загрозою дефіциту, якщо ви не їсте збалансовану дієту регулярно‚ або якщо ви курите. Дефіцит вітаміну С може спричинити такі симптоми, як кровоточивість ясен, сухість волосся, легке утворення синців та носова кровотеча. Це також може призвести до таких захворювань, як захворювання жовчного міхура. Якщо вам потрібно підвищити рівень вітаміну С, прийом добавок, що містять цей важливий вітамін, може допомогти.

Натуральний C 1000 мг з біофлавоноїдами Douglas Laboratories забезпечує вам вітамін С, необхідний для підтримки здоров’я. Кожна таблетка містить колосальні 1‚000 мг вітаміну С, отриманого з шипшини. Цей продукт також містить рослинні пігменти, які називаються біофлавоноїдами, які забезпечують додаткові переваги. Natural C 1000 mg містить активний комплекс біофлавоноїдів для знищення вільних радикалів і запобігання утворенню вільних радикалів, посилення переваг вітаміну C і підтримки вашої кровоносної системи.

Кожен флакон Natural C 1000 мг від Douglas Laboratories містить 250 таблеток, яких вистачає на вісім місяців. Приймайте одну або кілька таблеток на день, як рекомендує лікар.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 1‚000 мг / 1‚111% Комплекс цитрусових біофлавоноїдів 100 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, плоди шипшини, діоксид кремнію, рослинний стеарат, покриття (гіпромелоза, гліцерин) і кроскармелоза натрію. Без глютену / без ГМО / виготовлено в США

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)