Citrus-Q10 100 Citrus Flavor, Коензим Q10, 60 таблеток

Код: 32696
Фото товару Citrus-Q10 100 Citrus Flavor, Коензим Q10, 60 таблеток
Фото складу Citrus-Q10 100 Citrus Flavor, Коензим Q10, 60 таблеток
Фото використання Citrus-Q10 100 Citrus Flavor, Коензим Q10, 60 таблеток
Основне фото товара Citrus-Q10 100 Citrus Flavor, Коензим Q10, 60 таблеток
4115 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Коензим Q10 також відомий як CoQ10 це речовина, яка діє на клітинному рівні, підтримуючи деякі дуже важливі функції, повязані зі здоровям. Ось чому Douglas Labs ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Коензим Q10 60 таблеток

Citrus-Q10 100 Citrus Flavor, Коензим Q10, 60 таблеток

Опис

Коензим Q10 (також відомий як CoQ10) — це речовина, яка діє на клітинному рівні, підтримуючи деякі дуже важливі функції, пов’язані зі здоров’ям.

Ось чому Douglas Labs розробила таблетку Citrus-Q10, чудову на смак, призначену для збільшення споживання коензиму Q10 з їжею.

Підтримуючи рівень коензиму Q10, таблетки Citrus-Q10 можуть допомогти збільшити енергію, прискорюючи час відновлення після тренування. Наші клітини використовують CoQ10 для виробництва АТФ (також відомого як аденозинтрифосфат). Ця речовина відповідає за забезпечення енергії для метаболізму, який потім підтримує численні частини тіла та процеси, наприклад скелетні м’язи.

Вважається, що CoQ10 у цій добавці діє як антиоксидант. Більшість людей чули про антиоксиданти, але вони можуть не знати про їх можливу функцію. Отже, антиоксидант — це будь-яка речовина, яка має здатність викорінювати та усувати вільні радикали — атоми, які містять неспарений електрон. Вважається, що ці вільні радикали потенційно становлять серйозну загрозу здоров’ю. Оскільки CoQ10 може мати антиоксидантні властивості, це означає, що Douglas Labs Citrus-Q10 може підтримувати ваш імунітет.

Деякі дослідження також показали, що добавки з коензимом Q10, такі як Citrus-Q10, можуть сприяти здоровій роботі нашої серцево-судинної системи.

Зараз є деякі продукти, які містять коензим Q10, як-от риба, овочі та фрукти. Однак дієта людини надзвичайно легко бути поганою, а погані дієти часто мають харчові прогалини. Ось чому Citrus-Q10 від Douglas Labs може бути чудовим варіантом для тих, хто хоче підтримати рівень коензиму Q10; але більше того‚ Citrus-Q10 також має чудовий цитрусовий смак.

Тому, якщо ви хочете спробувати добавку коензиму Q10, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам Citrus-Q10.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію Натуральний коензим Q10 ...100 мг Добова норма не встановлена ​​Містить: маніт, целюлозу, лимонну кислоту, натуральний лимонно-лаймовий ароматизатор, повідон, кремнезем, натуральний апельсиновий ароматизатор, сорбіт Не містить: дріжджі, пшеничну клейковину, сою Білок, молоко/молочні продукти, кукурудза, натрій, цукор, крохмаль, штучні барвники, консерванти, ароматизатори

Дозування

Дорослі приймають по 1-4 таблетки на день або за вказівкою лікаря. Дайте таблетці розчинитися в роті та проковтніть. Не сублінгвальна таблетка.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59º-77ºF/15º-25ºC) (відносна вологість 35-65%) Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення. Тримайте кришку щільно закритою після відкриття.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення