Douglas Laboratories, ProgestoMend, Прогестерон, 120 капсул

Код: 32735
Основне фото товара Douglas Laboratories, ProgestoMend, Прогестерон, 120 капсул
(5)
3862 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Вегетаріанські капсули ProgestoMend від Douglas Labs забезпечують фітонутрієнти, які надають Chasteberry і Dioscorea villosa, потенційно сприяючи активності, подібній до прогестерону. Прогестерон - це гормон, який природним ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Прогестерон 120 капсул

Douglas Laboratories, ProgestoMend, Прогестерон, 120 капсул

Опис

Вегетаріанські капсули ProgestoMend від Douglas Labs забезпечують фітонутрієнти, які надають Chasteberry і Dioscorea villosa, потенційно сприяючи активності, подібній до прогестерону. Прогестерон - це гормон, який природним чином присутній в організмі і виробляється наднирковими залозами.

Вегетаріанські капсули Douglas Labs ProgestoMend містять 1‚440 мг запатентованої суміші фітопрогестеронів у кожній порції. Прогестагенні трави, такі як Rehmannia‚ Bupleurum‚ і Coleus forskohlii, можуть підтримувати відповідні функції надниркових залоз, що виробляють прогестерон, як у чоловіків, так і у жінок.

Іноді низький рівень прогестерону може призвести до несприятливих наслідків для здоров’я, таких як збільшення ваги, нерегулярні менструації та низький рівень енергії. Ось чому важливо бути впевненим, що вироблення прогестерону підтримується на належному рівні. Якщо ви зацікавлені в підтримці здорового виробництва та функціонування прогестерону, тоді ці капсули від Douglas Labs можуть вам підійти.

Вегетаріанські капсули ProgestoMend від Douglas Labs НЕ містять дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Замовте через PureFormulas сьогодні для швидкої, безкоштовної доставки вашого замовлення.

Інгредієнти

Розмір порції 2 вегетаріанські капсули 4 вегетаріанські капсули Порції в упаковці 60 30 Кількість на порцію %DV %DV Запатентована суміш....................... 1‚440 мг * 2‚880 мг *Екстракт кореня Paeonia lactiflora (стандартизований до 10% пеоніфлорину)‚ Ligusticum wallichii 10:1 екстракт кореня‚ Rehmannia glutinosa 7:1 екстракт кореня‚ Bupleurum chinensis 5:1 екстракт кореня‚ Страстоцвіт (Passiflora incarnata‚ стандартизований до 3,5% вітексину)‚ Дикий Екстракт кореня ямсу 10:1 (Dioscorea villosa‚ стандартизований до 10% діосгеніну)‚ Кора кори (Viburnum opulus)‚ Екстракт кореня Coleus forskohlii (стандартизований до 10% форсколіну)‚ Екстракт ягід Vitex agnus-castus (Chasteberry‚ стандартизований до 0,5% агнузиду та 0,4% аукубіну)*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), дикальцій фосфат, рослинний стеарат, діоксид кремнію. Цей продукт НЕ містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру ‚ крохмаль‚ штучні барвники‚ консерванти або ароматизатори.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі можуть приймати по 2 капсули щодня з їжею протягом 1-2 тижнів або за вказівкою вашого медичного працівника.Потім дозу можна збільшити до 4 капсул щодня з їжею протягом 2-4 місяців або за вказівкою вашого медичного працівника.Через 2-4 місяці дозу можна знизити до 2 капсул щодня з їжею та продовжувати приймати цю дозу за потреби або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цієї добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прогестерон (Progesterone)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності