Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30 капсул

Код: 32836
Основне фото товара Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.12.2025
Товар відправимо 27.04.2024
Ваше тіло потребує широкого спектру харчової підтримки, щоб залишатися здоровим. Ось чому підтримка дієти за допомогою високоякісної добавки – чудова ідея для тих, хто прагне вести ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Убіхінол 30 капсул

Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30 капсул

Опис

Ваше тіло потребує широкого спектру харчової підтримки, щоб залишатися здоровим. Ось чому підтримка дієти за допомогою високоякісної добавки – чудова ідея для тих, хто прагне вести здоровий спосіб життя. Ubiquinol-QH — це комплексна формула від Douglas Labs, яка може допомогти вам у пошуку кращого здоров’я.

Ubiquinol-QH від Douglas Labs — це дієтична добавка, яка містить як убіхінол, так і вітамін Е. Убіхінол допомагає з перенесенням електронів і бере участь у синтезі АТФ в організмі, але він також бере участь в антиоксидантному захисті, одночасно працюючи з такими поживними речовинами, як вітамін Е. Це може також підтримує здоров'я клітинних систем.

Кожна пляшка Ubiquinol-QH містить 30 м’яких таблеток, які не містять глютену, а також штучних барвників, ароматизаторів і консервантів. Рекомендоване дозування цієї добавки становить одну м’яку капсулу для прийому щодня або за вказівкою лікаря.

Замовляйте Ubiquinol-QH від Douglas Labs у PureFormulas сьогодні! Ми пропонуємо швидку, безкоштовну доставку всіх замовлень і найкраще обслуговування клієнтів!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсулаПорції в упаковці: 30Кількість на порцію /Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилу) 10 МО / 33%убіхінолу (Kaneka QH - відновлена ​​форма CoQ10) 100 мг / Денна норма не встановлена.Інші інгредієнти: желатин (капсула), тригліцериди середнього ланцюга, полісорбат 80, ефіри жирної кислоти полігліцерину, гліцерин і карамельний барвник.Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 м’якій капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77° F / 15°-25° C) (35-65% відносної вологості) Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Убіхінол (Ubiquinol CoQ10)