Douglas Laboratories, L-Glutamine 500 mg, Глутамін, 60 капсул

Код: 32765
Фото товару Douglas Laboratories, L-Glutamine 500 mg, Глутамін, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, L-Glutamine 500 mg, Глутамін, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, L-Glutamine 500 mg, Глутамін, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, L-Glutamine 500 mg, Глутамін, 60 капсул
(5)
953 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Глютамін є найбільш поширеною амінокислотою в крові та тканинах людини. Амінокислоти основний структурний компонент білків відіграють важливу роль у багатьох аспектах фізіології людини. Окрім участі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Глутамін 60 капсул

Douglas Laboratories, L-Glutamine 500 mg, Глутамін, 60 капсул

Опис

Глютамін є найбільш поширеною амінокислотою в крові та тканинах людини. Амінокислоти‚ основний структурний компонент білків‚ відіграють важливу роль у багатьох аспектах фізіології людини. Окрім участі в синтезі білка та нуклеотидів, глютамін також допомагає підтримувати належний кислотно-лужний баланс, допомагає метаболізувати цукор і жири, служить паливом для мозку, сприяє розумовій діяльності та підтримує здоровий травний тракт. Глютамін також допомагає виводити аміак з організму, транспортуючи його в нирки для виведення.

Дослідження показали, що глутамін позитивно впливає на цілісність слизової оболонки кишечника, імунну функцію та концентрацію глутатіону (природного антиоксиданту). Його функції особливо важливі в ситуаціях фізіологічного стресу, таких як після операції чи травми, або під час голодування. Він також може підтримувати аутоімунне та психічне здоров’я.

L-глутамін вважається «умовно незамінною» амінокислотою, що означає, що, хоча він може синтезуватися в організмі, він потребує певних умов, які можуть бути порушені травмою, стресом або шлунково-кишковими захворюваннями. У природі цю амінокислоту можна знайти в багатьох рослинах і тваринах, особливо в шпинаті та петрушці. Однак обробка та приготування їжі легко руйнує глутамін; в результаті вам може знадобитися добавка, щоб уникнути дефіциту.

Глутамін Douglas Laboratories - це натуральний продукт, який містить 500 мг цієї амінокислоти в кожній капсулі. Рекомендоване дозування — одна капсула на день, тому однієї пляшки вистачить приблизно на два місяці. Вам не слід приймати цю добавку, якщо ви страждаєте захворюваннями печінки, проблемами з нирками, синдромом Рейє або будь-яким іншим захворюванням, яке підвищує кількість аміаку в крові. Перед початком використання зверніться до лікаря.

Douglas Laboratories виробляє високоякісні харчові добавки, які продаються виключно ліцензованим медичним працівникам. Усі їхні продукти виробляються відповідно до чинних виробничих практик для харчових добавок для забезпечення якості та безпеки.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: L-глутамін ...500 мг

Дозування

Рекомендоване застосування: 1 раз в день

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутамін (Glutamine)