Douglas Laboratories, DEPA, ЕПК, 100 капсул

Код: 32770
Фото товару Douglas Laboratories, DEPA, ЕПК, 100 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, DEPA, ЕПК, 100 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, DEPA, ЕПК, 100 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, DEPA, ЕПК, 100 капсул
(5)
1478 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Омега-3 жирні кислоти допомагають вашому організму функціонувати та можуть запобігти хронічним проблемам зі здоровям. Двома жирними кислотами з найбільш доведеною користю для здоровя є ейкозапентаєнова ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories ЕПК 100 капсул

Douglas Laboratories, DEPA, ЕПК, 100 капсул

Опис

Омега-3 жирні кислоти допомагають вашому організму функціонувати та можуть запобігти хронічним проблемам зі здоров’ям. Двома жирними кислотами з найбільш доведеною користю для здоров’я є ейкозапентаєнова кислота (EPA) і докозагексаєнова кислота (DHA), отримані з деяких холодноводних риб, таких як лосось і скумбрія. Дослідження показали, що ці жирні кислоти підтримують серцево-судинну систему, зменшують запалення, полегшують біль у суглобах, допомагають зміцнити кістки та покращують настрій.

Ваш організм не може виробляти омега-3 кислоти, тому вам доведеться додавати їх у свій раціон через продукти або дієтичні добавки. Хороші дієтичні джерела включають такі продукти, як жирна риба, горіхи та соєві боби. Однак EPA і DHA доступні лише при споживанні холодноводної риби. Більш зручним варіантом є добавка риб’ячого жиру.

DEPA від Douglas Laboratories - це дієтична добавка омега-3, яка містить як EPA, так і DHA омега-3 жирні кислоти. Він містить концентрат морських ліпідів, який може допомогти вашому організму ефективніше засвоювати омега-3. Додавання вітаміну Е може додатково підтримувати здоров’я серця та здоровий кровообіг. Ці м’які гелеві капсули, які легко ковтати, також можуть сприяти покращенню когнітивного функціонування та здоров’я мозку; це на додаток до підтримки здоров’я шлунково-кишкового тракту, полегшення легкого головного болю та заохочення здорової менструальної функції у жінок.

Рекомендоване дозування DEPA від Douglas Labs становить одну м’яку капсулу на день. Поговоріть зі своїм лікарем про будь-які проблеми зі здоров’ям або існуючі захворювання, які можуть виникнути, щоб визначити правильну дозу для вас. Кожна пляшка об’ємом 100 м’яких желатинів забезпечує запас приблизно на три місяці.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Калорії 10,5 Калорії з жиру 9 Загальний жир 1 г / Насичені жири 0 г / 0% Поліненасичені жири 0,5 г Холестерин 6 мг / 2% Вітамін Е 1 МО / 3% Природні морські тригліцериди Концентрат ліпідів 1000 мг / Забезпечення: Ейкозапентаєнова кислота [EPA] [18%] 180 мг / Докозагексаєнова кислота [DHA] [12%] 120 мг / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 300 мг / Відсотки добових норм базуються на 2‚ Дієта на 000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), природний гліцерин і вода. Цей продукт містить риб’ячий жир для тіла (анчоус, сардина та скумбрія).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 м’якій капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення. Застереження щодо алергенів: цей продукт містить риб’ячий жир для тіла (анчоус, сардина та скумбрія).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ЕПК (EPA)