Douglas Laboratories, GI Digest, Підтримка кишківника, 90 капсул

Код: 32774
Фото товару Douglas Laboratories, GI Digest, Підтримка кишківника, 90 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, GI Digest, Підтримка кишківника, 90 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, GI Digest, Підтримка кишківника, 90 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, GI Digest, Підтримка кишківника, 90 капсул
3191 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Ви чули про те, наскільки дієтичні ферменти можуть бути важливими для вашого здоровя? Вони відіграють важливу роль у правильному розщепленні поживних речовин для отримання енергії. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Підтримка кишківника 90 капсул

Douglas Laboratories, GI Digest, Підтримка кишківника, 90 капсул

Опис

Ви чули про те, наскільки дієтичні ферменти можуть бути важливими для вашого здоров’я? Вони відіграють важливу роль у правильному розщепленні поживних речовин для отримання енергії. Вегетаріанські капсули GI Digest від Douglas Labs забезпечують комплексну підтримку ферментів, які можуть допомогти вашим процесам травлення.

Вегетаріанські капсули GI Digest від Douglas Labs містять численні протеази, ліпази та карбогідрази нетваринного походження. Кожен із цих компонентів ферменту відіграє свою особливу роль у розщепленні поживних речовин і виробництві енергії.

Більшість травних ферментів у вашому організмі виробляє підшлункова залоза. Іноді допомагає доповнити дієтичні ферменти, якщо ви відчуваєте, що у вас можуть виникнути проблеми з перетравленням певної їжі. Ось чому вегетаріанські капсули GI Digest від Douglas Labs можуть допомогти з травленням.

Кожен із цих ферментів спеціально націлений на окремі поживні речовини, такі як жири, білки та вуглеводи. Це забезпечує належне розщеплення поживних речовин для ефективного засвоєння та виробництва енергії.

Ці капсули виробляються на підприємстві, сертифікованому GMP, і не містять штучних добавок або поширених алергенів, таких як пшениця, кукурудза та глютен.

Замовте через PureFormulas сьогодні! Ми пропонуємо безкоштовну доставку всіх замовлень.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 Вегетаріанська капсула Порції в упаковці 90 Кількість на порцію / %DV BioCore Optimum Complete.....110 мг / Забезпечення: амілаза....... ........... 3‚500 DU / Протеаза..............................21‚000 HUT / Протеаза................................4‚000 ПК / альфа-галактозидаза....... ..... 150 GalU / Глюкоамілаза..................................9AGU / Лактаза ......... ......................1‚000 ALU / Протеаза...................... ..........50 SAPU / Інвертаза................................400 SU / Ліпаза .....................................500 FIP / Кисла мальтаза ... ......................14 MaltU / Пептидаза...................... ..............2AP / BioCore DPP-IV ........................100 мг / Забезпечення : Протеаза ............................500 DPP-IV / Протеаза ............. ..............30‚000 HUT / Протеаза.................................. .......8,5AP / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), рослинний стеарат, діоксид кремнію. Цей продукт НЕ містить дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі під час кожного прийому їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ПОБІЧНІ ЕФЕКТИ Про негативні ефекти не повідомлялося. УВАГА: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. ЗБЕРІГАННЯ Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ подалі від прямого світла. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення