Liquid Cal/Mag/D Natural Raspberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл

Код: 32841
Фото товару Liquid Cal/Mag/D Natural Raspberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл
Фото складу Liquid Cal/Mag/D Natural Raspberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл
Фото використання Liquid Cal/Mag/D Natural Raspberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл
Основне фото товара Liquid Cal/Mag/D Natural Raspberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл
(5)
2413 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Ви шукаєте простий і зручний спосіб доповнити поживними речовинами, які можуть допомогти вашим кісткам? Якщо ви зазвичай не любите капсули, але все ж хочете підтримувати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Кальцій Магній 450 мл

Liquid Cal/Mag/D Natural Raspberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл

Опис

Ви шукаєте простий і зручний спосіб доповнити поживними речовинами, які можуть допомогти вашим кісткам? Якщо ви зазвичай не любите капсули, але все ж хочете підтримувати здоров’я кісток, тоді Liquid Cal/Mag/D від Douglas Labs може бути для вас.

Liquid Cal/Mag/D від Douglas Labs містить кальцій, магній та вітамін D3 для підтримки можливого покращення росту та підтримки кісток. Ця формула підсолоджена натуральним смаком малини та високоякісним органічним екстрактом листя стевії.

Кальцій і магній - два мінерали, необхідні для здоров'я кісток. Кістки використовують ці мінерали, що постійно підтримують процес росту та розвиток будівельного матеріалу. Наш організм може регулярно виводити ці мінерали, тому завжди важливо підтримувати їх на здоровому рівні.

Вітамін D3 може природним чином синтезуватися під впливом сонячного світла. Однак дивно виявити, що багато людей все ще мають дефіцит вітаміну D. Вітамін D важливий для засвоєння кальцію та необхідний для загального здоров’я ваших кісток.

Liquid Cal/Mag/D від Douglas Labs НЕ містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю чи штучних барвників.

Подаруйте своєму тілу поживні речовини, необхідні для здоров’я кісток, і замовте Liquid Cal/Mag/D від Douglas Labs сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 чайні ложки (10 мл) Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 1000 МО / 250% кальцію (у вигляді цитрату кальцію) 350 мг / 35% магнію (у вигляді цитрату магнію) 175 мг / 44% відсотків Добова норма (DV). Інші інгредієнти: очищена вода, ксиліт, натуральний малиновий ароматизатор, тригліцериди середнього ланцюга, лимонна кислота, ксантанова камедь, органічний екстракт листя стевії, сорбат калію, екстракт листя розмарину та натуральні суміші токоферолів. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 2 чайні ложки щодня під час їжі або за вказівкою лікаря. Перед використанням добре збовтати.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)