Vitamin D Gummy Natural Raspberry Flavor, Вітамін D3, 100 таблеток

Код: 32849
Фото товару Vitamin D Gummy Natural Raspberry Flavor, Вітамін D3, 100 таблето
Фото складу Vitamin D Gummy Natural Raspberry Flavor, Вітамін D3, 100 таблето
Фото використання Vitamin D Gummy Natural Raspberry Flavor, Вітамін D3, 100 таблето
Основне фото товара Vitamin D Gummy Natural Raspberry Flavor, Вітамін D3, 100 таблето
(5)
1468 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Вітамін D це жиророзчинний вітамін, який забезпечує загальну підтримку клітин, частково підтримуючи активність імунних клітин і підтримуючи здоровий метаболізм клітин. Під час клінічних випробувань ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Вітамін D3 100 таблеток

Vitamin D Gummy Natural Raspberry Flavor, Вітамін D3, 100 таблеток

Опис

Вітамін D — це жиророзчинний вітамін, який забезпечує загальну підтримку клітин, частково підтримуючи активність імунних клітин і підтримуючи здоровий метаболізм клітин. Під час клінічних випробувань було показано, що добавки вітаміну D підтримують регульовані вітаміном D гени, пов’язані з імунною функцією, відповіддю на стрес і відновленням ДНК. Вітамін D також підтримує здорову активацію імунних клітин завдяки наявності рецепторів вітаміну D в імунних клітинах, включаючи лімфоцити та макрофаги.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 гумка Порція в упаковці: 100 Кількість на порцію / %DV Загальна кількість вуглеводів 1 г / Загальний вміст цукру Включає вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% натрію 10 мг / суміш органічних фруктів 25 мг / Органічна полуниця (Fragaria x ananasa) Фрукти‚ Органічна малина (Rubus ideaus) Фрукти‚ Органічна дика чорниця (Vaccinium angustifolium) Фрукти‚ Органічна вишня (Prunus cerasus) Фрукти‚ Органічний гранат (Punica granatum) Фрукти‚ Органічна журавлина (Vaccinium macrocarpon) ) Фрукти. ^Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: ізомальтоолігосахариди, вода, органічний тростинний цукор, пектин, натуральний малиновий ароматизатор, лимонна кислота, цитрат натрію, колір чорної моркви, екстракт листя стевії, покриття (органічна соняшникова олія, карнаубський віск). Без глютену / без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку діти віком від 4 років приймають по 1 жуйці щодня з їжею; дорослі приймають по 1 жуйці 1-2 рази на день з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цих продуктів. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)