OmegAvail Ultra with Vitamin D3 K1 and, Вітаміни D3 K2, 120 капсул

Код: 32896
Фото товару OmegAvail Ultra with Vitamin D3 K1 and, Вітаміни D3 K2, 120 капсу
Фото складу OmegAvail Ultra with Vitamin D3 K1 and, Вітаміни D3 K2, 120 капсу
Фото використання OmegAvail Ultra with Vitamin D3 K1 and, Вітаміни D3 K2, 120 капсу
Основне фото товара OmegAvail Ultra with Vitamin D3 K1 and, Вітаміни D3 K2, 120 капсу
(5)
4218 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Останніми роками було написано багато про користь рибячого жиру для здоровя і не дарма. Кажуть, що рибячий жир допомагає зняти запалення, підтримує здоровя серцево-судинної системи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Вітаміни D3 K2 120 капсул

OmegAvail Ultra with Vitamin D3 K1 and, Вітаміни D3 K2, 120 капсул

Опис

Останніми роками було написано багато про користь риб’ячого жиру для здоров’я‚ і не дарма. Кажуть, що риб’ячий жир допомагає зняти запалення, підтримує здоров’я серцево-судинної системи та захищає ваш мозок.

Причиною цих переваг для здоров’я є висока концентрація омега-3 жирних кислот, які містяться в риб’ячому жирі. Омега-3 є незамінними жирними кислотами, що означає, що вони потрібні вашому організму, щоб вижити; на жаль‚ він не може їх створити. Натомість вам потрібно отримувати їх через дієту або добавки.

Існує три типи омега-3 жирних кислот: ейкозапентаєнова кислота (EPA)‚ докозагексаєнова кислота (DHA)‚ та альфа-ліноленова кислота (ALA). Оскільки омега-3 жирні кислоти необхідні для належного функціонування багатьох органів, зокрема мозку та серця, дефіцит може мати різні форми. Дефіцит омега-3 може спричинити втому, примхливість або спричинити проблеми з концентрацією.

Ви можете отримати дві основні омега-3 жирні кислоти — EPA та DHA — через споживання жирної риби, такої як лосось, тунець, скумбрія та сардини. ALA‚ з іншого боку‚ це речовина, яку організм перетворює на омега-3 жирну кислоту; його можна знайти в таких продуктах, як насіння льону, гарбузове насіння, волоські горіхи та деякі олії. Designs for Health OmegaAvail Ultra TG with D3 K1‚ K2 and Lipase – це добавка з риб’ячим жиром, розроблена для забезпечення достатнього рівня омега-3 жирних кислот, необхідних для здоров’я. Кожна м’яка гелева капсула також містить такі необхідні поживні речовини:

Кожної пляшки OmegAvail Ultra TG з D3 K1‚ K2 і ліпазою від Designs for Health має вистачити приблизно на 60 днів, якщо ви приймаєте дві м’які таблетки щодня з їжею, якщо інше не вказано вашим медичним працівником.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 20 Калорій з жиру 20 Загальний жир 2 г / 3% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1000 МО) / 125% Вітамін K 525 мкг / 438% (у вигляді вітаміну K1 Фітонадіон 500 мкг; Вітамін K2 Менахінон-7 25 мкг) Омега-3 жирні кислоти EPA (ейкозапентаєнова кислота) 600 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 400 мг / Інші омега-3 жирні кислоти 200 мг / Відсоток добових норм базується на 2 ‚000-калорійна дієта. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: натуральний лимонний ароматизатор, змішані токофероли, ліпаза; бичачий желатин‚ вода‚ гліцерин‚ аннато (натуральний колір) (інгредієнти м’якої капсули). Містить рибу (Аляскинський минтай). Не містить глютену. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві м’які таблетки на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт, якщо ви приймаєте ліки для розрідження крові, плануєте операцію або приймаєте кумадин, варфарин чи інші антикоагулянти. Після відкриття зберігати в холодильнику. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями. Застереження щодо алергенів: містить рибу (Аляскинський минтай).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітаміни D3 K2 (Vitamin D3 & K2)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності