Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine, Поліенілфосфатидилхолін, 236.5 мл

Код: 32966
Основне фото товара Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine, Поліенілфосфатидилх...
(5)
6691 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Ви можете знайти шлях до здоров’я та гарного самопочуття з PPC Polyenylphosphatidylcholine від Nutrasal. Ця формула може підвищити рівень холіну в крові здоровим способом для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutrasal Поліенілфосфатидилхолін 236.5 мл

Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine, Поліенілфосфатидилхолін, 236.5 мл

Опис

Ви можете знайти шлях до здоров’я та гарного самопочуття з PPC Polyenylphosphatidylcholine від Nutrasal. Ця формула може підвищити рівень холіну в крові здоровим способом для підтримки різних станів. Він може впливати на мембрани, щоб полегшити кілька фізіологічних проблем.

Ця добавка від Nutrasal поставляється з PhosChol, який може бути вашим найкращим джерелом очищеного PPC. Це життєво важливо для виробництва хімічної речовини в мозку, яка може підтримувати різні стани, пов’язані з мозком, такі як стрес і тривога. PPC може сприяти здоровій імунній відповіді та продуктивності, а також певною мірою гальмувати старіння.

Вражаючі переваги, які може запропонувати PPC, включають підтримку серцево-судинної системи та кровообігу на додаток до захисту гепатоцитів. Здається, підтримує захист слизової оболонки шлунка. Жінки можуть отримати особливу користь від PPC для полегшення дискомфорту, пов’язаного з передменструальними симптомами.

Почніть приймати PPC поліенілфосфатидилхолін від Nutrasal і підтримуйте функції свого організму.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Кількість на порцію / % добової нормиКалорії 30Калорій з жиру 30Загальний жир 3 г / 5Насичені жири 0 г / 0Поліненасичені жири 0,5 г / *Мононенасичені жири 2 г / *Фосфатидилхолін (як поліенілфосфатидилхолін (PPC) із сої) 3 г / *Вітамін Е 7 МО / 23 Інші інгредієнти: гліцериди, жирні кислоти, етанол. Не містить: пшениці, глютену, крону, соєвого білка, дріжджів, молочних продуктів, штучних барвників, підсолоджувачів або консервантів.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2/3-1 ч.л. на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при контрольованій кімнатній температурі 59°F - 86°F (15°C - 30°C). Не приймайте, якщо захист від несанкціонованого доступу пошкоджений або відсутній. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Поліенілфосфатидилхолін (PPC)