Designs for Health, Super Liquid Folate, Фолат, 30 мл

Код: 33127
Фото товару Designs for Health, Super Liquid Folate, Фолат, 30 мл
Фото складу Designs for Health, Super Liquid Folate, Фолат, 30 мл
Фото використання Designs for Health, Super Liquid Folate, Фолат, 30 мл
Основне фото товара Designs for Health, Super Liquid Folate, Фолат, 30 мл
(5)
2250 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Фолієва кислота, яка в її синтетичній формі називається фолієвою кислотою, є важливою поживною речовиною для вашого організму. Якщо ви вагітні, ваш лікар, ймовірно, порекомендує фолієву ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Фолат 30 мл

Designs for Health, Super Liquid Folate, Фолат, 30 мл

Опис

Фолієва кислота, яка в її синтетичній формі називається фолієвою кислотою, є важливою поживною речовиною для вашого організму. Якщо ви вагітні, ваш лікар, ймовірно, порекомендує фолієву добавку для профілактики дефектів головного та спинного мозку у вашої дитини, що розвивається. Однак фолієва кислота приносить користь, навіть якщо ви не вагітні; вони включають зниження рівня сполуки під назвою гомоцистеїн у вашій крові. (Високий рівень гомоцистеїну пов’язаний із серйозними захворюваннями.)

Фолієва кислота, яка є природною формою цього вітаміну B, міститься в різноманітних продуктах харчування, включаючи зелені листові овочі та фрукти. Багато видів хліба та пластівців також збагачені фолієвою кислотою. Однак у деяких випадках, як-от вагітність або підвищений ризик для здоров’я, ви можете прийняти добавку, щоб збільшити споживання. Додаткові фактори, такі як куріння, деякі ліки та певні захворювання, також можуть погіршити засвоєння організмом фолієвої кислоти з їжі.

Super Liquid Folate від Designs for Health може допомогти вам отримати необхідну кількість фолієвої кислоти. Кожна доза цієї рідкої добавки забезпечує 400 мкг вітаміну. Крім того, він також містить вітамін B12, важливу поживну речовину, яка, як відомо, підтримує нервову систему та стимулює клітини крові.

Якщо ви приймаєте рекомендовану дозу однієї краплі Super Liquid Folate від Designs for Health, пляшка об’ємом одна унція містить цілих 660 порцій.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 крапля Порції в упаковці: Приблизно 660 Кількість на порцію / Фолат (у вигляді фолінату кальцію) 680 мкг DFE / 170% вітаміну B-12 (у вигляді метилкобаламіну) 40 мкг / 1667% Інші інгредієнти: рослинний гліцерин, деіонізована вода. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній краплі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Вагітним і годуючим жінкам приймати за призначенням лікаря. Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: це натуральний продукт, колір, смак і щільність якого можуть відрізнятися від партії до партії.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фолат (Folate)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності