Pure Encapsulations, Folate 400, Фолат, 90 капсул

Код: 31753
Фото товару Pure Encapsulations, Folate 400, Фолат, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Folate 400, Фолат, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Folate 400, Фолат, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Folate 400, Фолат, 90 капсул
(5)
1289 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Фолієва кислота, також відома як фолієва кислота або вітамін В9, є поживною речовиною, яка сприяє росту та здоров’ю серцево-судинної системи. Він також може підтримувати гарний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Фолат 90 капсул

Pure Encapsulations, Folate 400, Фолат, 90 капсул

Опис

Фолієва кислота, також відома як фолієва кислота або вітамін В9, є поживною речовиною, яка сприяє росту та здоров’ю серцево-судинної системи. Він також може підтримувати гарний настрій, сприяючи вивільненню вашим мозком серотоніну, нейромедіатора, який може сприяти розслабленню.

Жінкам особливо корисно приймати фолієву добавку. Він підтримує здоров'я кісток і шийки матки, а також сприяє здоровому розвитку плоду під час вагітності.

Оскільки фолієва кислота розчинна у воді, ваше тіло не може зберігати її протягом тривалого часу. Це означає, що вам потрібно забезпечити щоденне споживання за допомогою комбінації дієтичних джерел і добавок, таких як фолієва кислота 400. Продукти, які містять фолієву кислоту, включають зелені листові овочі, горіхи, насіння, м’ясо, цитрусові та квасолю. На жаль, людський організм здатний засвоювати лише близько 50 відсотків фолієвої кислоти, яку ви отримуєте з їжею.

Кожна овочева капсула цієї добавки містить 400 мікрограмів фолієвої кислоти. Випускається у формі метафоліну. Метафолін — це унікальна форма вітаміну, яка ідентична природній формі L-5-MTHF, тому вашому організму не потрібно виконувати кілька процесів активації, перш ніж він стане придатним для використання. У результаті він може бути більш біодоступним і легше засвоюватися організмом.

Можливо, найважливіше, що фолієва кислота може допомогти захистити ваші клітини. Це включає клітини вашої нервової системи, а також інші. Він допомагає утворювати еритроцити, які транспортують кисень по всьому тілу.

Приймайте одну або дві капсули щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсулами Folate 400 має вистачити від півтора до трьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Фолат (у вигляді метафоліну, L-5-MTHF) 400 мкг / 100% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фолат (Folate)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності