Designs for Health, Amino Acid Synergy, Амінокислоти, 120 капсул

Код: 33132
Фото товару Designs for Health, Amino Acid Synergy, Амінокислоти, 120 капсул
Фото складу Designs for Health, Amino Acid Synergy, Амінокислоти, 120 капсул
Фото використання Designs for Health, Amino Acid Synergy, Амінокислоти, 120 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Amino Acid Synergy, Амінокислоти, 120 капсул
(5)
2302 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Амінокислоти необхідні майже для всіх процесів, що відбуваються у вашому організмі. Існує 20 різних типів амінокислот, деякі з яких можна виробляти природним шляхом, а інші ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Амінокислоти 120 капсул

Designs for Health, Amino Acid Synergy, Амінокислоти, 120 капсул

Опис

Амінокислоти необхідні майже для всіх процесів, що відбуваються у вашому організмі. Існує 20 різних типів амінокислот, деякі з яких можна виробляти природним шляхом, а інші необхідно отримувати з дієти. Якщо ви веган або вегетаріанець, який не споживає м’ясо або продукти тваринного походження, ваш рівень амінокислот може бути недостатнім. Хоча ці кислоти містяться в багатьох видах харчових продуктів, лише м’ясні продукти містять повні амінокислоти; горіхи та цільні зерна містять неповні амінокислоти‚ які потрібно правильно поєднувати в кожному прийомі їжі, щоб максимізувати їх користь. Зручна добавка може допомогти вам, коли ваша дієта не відповідає вимогам.

Ви також можете відчувати дефіцит амінокислот, якщо у вас є розлад кишечника, наприклад синдром подразненого кишечника (СРК), який перешкоджає здатності вашого організму належним чином засвоювати поживні речовини. Тривалі хвороби та хвороби також можуть спричинити дефіцит амінокислот. Спортсмени та бодібілдери також можуть отримати користь від синергії амінокислот Designs for Health. Ці вегетаріанські капсули були розроблені, щоб забезпечити ваше тіло ідеальним балансом амінокислот. Активними інгредієнтами цієї добавки є:

Кожної пляшки Amino Acid Synergy із 120 капсул вам вистачить на 30 днів, якщо ви будете приймати рекомендовану дозу чотирьох капсул на день між прийомами їжі.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін B-6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату) 14 мг / 824% L-гістидину 338 мг / L-лейцин 338 мг / Альфа-кетоглутарат 300 мг / L- Аргінін 300 мг / L-лізин 300 мг / L-фенілаланін 300 мг / L-валін 300 мг / L-ізолейцин 270 мг / L-метіонін 270 мг / L-треонін 270 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула) і рослинний стеарат. Не містить глютену, молочних продуктів, сої чи ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому GMP у США. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте чотири капсули на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Приймати під наглядом медичного працівника. Зберігати при кімнатній температурі. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності