Designs for Health, Magnesium Malate, Магній Малат, 120 капсул

Код: 33194
Фото товару Designs for Health, Magnesium Malate, Магній Малат, 120 капсул
Фото складу Designs for Health, Magnesium Malate, Магній Малат, 120 капсул
Фото використання Designs for Health, Magnesium Malate, Магній Малат, 120 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Magnesium Malate, Магній Малат, 120 капсул
(5)
1646 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Хоча кальцій і фосфор вважаються найважливішими мінералами для здоров’я кісток, магній також відіграє вирішальну роль. Фактично, було показано, що магній бере участь у численних біохімічних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Магній Малат 120 капсул

Designs for Health, Magnesium Malate, Магній Малат, 120 капсул

Опис

Хоча кальцій і фосфор вважаються найважливішими мінералами для здоров’я кісток, магній також відіграє вирішальну роль. Фактично, було показано, що магній бере участь у численних біохімічних реакціях. Багато з цих важливих процесів не тільки допомагають підтримувати міцність кісток, але й допомагають вашому тілу підтримувати серцевий ритм, забезпечуючи безперебійну роботу нервової системи.

Згідно з останніми дослідженнями, дефіцит магнію безпосередньо пов’язаний із потребою у більшому споживанні кисню під час фізичних вправ; це може ускладнити тренування. Подальші результати показали, що навіть під час помірної активності суб’єкти зі зниженим рівнем магнію в м’язах мали тенденцію використовувати більшу кількість енергії — це означає, що вони втомлювалися раніше, ніж люди з достатнім рівнем цієї поживної речовини.

Старіння не обов’язково означає, що настав час змиритися з браком енергії чи хронічною втомою. Ці симптоми, замість того, щоб бути фактом життя, який приходить із старінням, цілком можуть свідчити про брак магнію. Можливо, ви вперше чуєте, що низький рівень магнію в крові може бути причиною втоми. Така добавка, як таблетки хелату магнію малату Designs for Health, може забезпечити вас належними кількостями.

Магній можна знайти практично в кожній клітині людського тіла‚ і відіграє важливу роль у виробництві енергії. З усіх мінералів, що входять до складу нашого тіла, магній займає четверте місце за поширеністю. Він також бере участь у більш ніж 300 ферментативних процесах. Магній є важливим фактором для збереження здорової щільності кісткової тканини, нормального серцевого ритму та легеневої функції, а також для регулювання рівня глюкози в крові. Інші біологічні функції, на які впливає цей мінерал, включають нервову передачу, передачу метильної групи, процес створення піридоксаль 5'-фосфату (активна форма вітаміну B-6) і регуляцію м'язових скорочень. У недавньому дослідженні було виявлено, що майже 50 відсотків суб’єктів, які скаржаться на хронічну втому, страждають від дефіциту магнію; добавки, ймовірно, допомогли б їм відновити відчуття бадьорості та витривалості!

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Магній (у вигляді димагнію малату) 360 мг / 86% Інші інгредієнти: Целюлоза (капсула)‚ рослинний стеарат. не містить глютену, щоденника, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві капсули на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній Малат (Magnesium Malate)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності