Vitanica, OsteoBlend, Підтримка суглобів, 240 капсул

Код: 33243
Фото товару Vitanica, OsteoBlend, Підтримка суглобів, 240 капсул
Фото складу Vitanica, OsteoBlend, Підтримка суглобів, 240 капсул
Фото використання Vitanica, OsteoBlend, Підтримка суглобів, 240 капсул
Основне фото товара Vitanica, OsteoBlend, Підтримка суглобів, 240 капсул
2425 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Тепер ми всі знаємо, наскільки важливі наші кістки. Однак відносно небагато людей усвідомлюють, що робота з догляду за вашими кістками не закінчена, коли ви закінчите ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Підтримка суглобів 240 капсул

Vitanica, OsteoBlend, Підтримка суглобів, 240 капсул

Опис

Тепер ми всі знаємо, наскільки важливі наші кістки. Однак відносно небагато людей усвідомлюють, що робота з догляду за вашими кістками не закінчена, коли ви закінчите рости. Ваше тіло постійно створює нові кісткові клітини; без належного харчування ці нові клітини можуть бути не такими сильними, як вони повинні бути. Незабезпечення організму належними мінералами може фактично призвести до ослаблення кісток і навіть втрати кісткової маси, створюючи низку проблем зі здоров’ям.

Двома найважливішими поживними речовинами, які беруть участь у виробленні кісток, є кальцій і вітамін D. Кальцій є одним із основних будівельних блоків ваших кісток, а вітамін D надзвичайно важливий, оскільки він дозволяє вашому організму ефективно засвоювати кальцій. У більшості випадків кальцій надходить із продуктів, які ми їмо; він присутній у молочних продуктах, таких як молоко та сир, а деякі компанії навіть додають його до збагаченої упакованої їжі та напоїв. У більшості випадків ви можете отримати вітамін D від сонячного світла, шкіра поглинає і перетворює вітамін. Для деяких алергія на молочні продукти може ускладнити отримання достатньої кількості кальцію. У той же час, якщо ви прикуті до дому або загалом не отримуєте багато сонця через погоду чи інші фактори, вам також може не вистачати вітаміну D. Можливо, тут вам знадобляться такі харчові добавки, як OsteoBlend від Vitanica.

OsteoBlend забезпечує збалансовану суміш вітамінів і мінералів для підтримки оптимальної міцності та росту кісток. На додаток до кальцію та вітаміну D2 OsteoBlend містить безліч інших поживних речовин, таких як:

Ця добавка також містить такі мінерали, як марганець, бор і цинк.

Кожна пляшка OsteoBlend від Vitanica містить 240 капсул. Триватиме до двох місяців у рекомендованій дозі дві капсули двічі на день.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 10 мкг (400 МО) / 50 Рибофлавен (вітамін B2) (у вигляді рибофлавін-5-фосфату) 10 мг / 769% вітаміну B6 (у вигляді піридоксину) HCI) 10 мг / 588% фолат (як L-5 метилтрагідрофолат) 335 мкг DFE / 84% кальцій (як карбонат кальцію-цитрат-зловмисник) 300 мг / 23% магнію (як магнію цитрату) 150 мг / 36% цинку (як цинк-піколіат) 13 мггг / 118% селену (у вигляді L-селенметіоніну) 50 мкг / 91% міді (у вигляді глюконату міді) 750 мкг / 83% марганцю (у вигляді цитрату марганцю) 4 мг / 174% бору (у вигляді хелату амінокислоти борорганічного гліцину) 1,5 мг / Вітамін K2 ( як менаквінін-4) 100 мкг / кремнезем (як кремнезем амінокислотний хелат) 50 мкг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза та вода)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ L-лейцин. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Веганський / вегетаріанський / без ГМО

Дозування

Дві (2) капсули‚ до двох разів на день.

Запобіжні заходи

OsteoBlend містить вітамін K‚ який перешкоджає дії ліків, що відпускаються за рецептом, Coumadin і Warfarin. Не приймайте OsteoBlend, якщо приймаєте один із цих препаратів. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, зверніться за порадою до свого лікаря перед використанням цього продукту. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення