Vitanica, ФемВиталити, FemVitality, 60 капсул

Код: 33279
Фото товару Vitanica, ФемВиталити, FemVitality, 60 капсул
Фото складу Vitanica, ФемВиталити, FemVitality, 60 капсул
Фото використання Vitanica, ФемВиталити, FemVitality, 60 капсул
Основне фото товара Vitanica, ФемВиталити, FemVitality, 60 капсул
2706 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Ботанічна комбінація, яка демонструє історичнетрадиційне використання трьох найважливіших рослин, що підтримують лібідо у жінок, а також тепер задокументована в дослідженнях для стимулювання сексуальної функції у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica FemVitality 60 капсул

Vitanica, ФемВиталити, FemVitality, 60 капсул

Опис

Ботанічна комбінація, яка демонструє історичне/традиційне використання трьох найважливіших рослин, що підтримують лібідо у жінок, а також тепер задокументована в дослідженнях для стимулювання сексуальної функції у жінок. Рекомендовані інгредієнти: Трибулус тепер показує задокументовані дослідження щодо значного сприяння кількох сфер сексуальної функції у жінок, включаючи області бажання, збудження/змащення та задоволення Фенугрек також демонструє дослідження щодо стимулювання вільного тестостерону та естрадіолу та демонструє підтримку лібідо – бажання та збудження Maca peruvianum — це традиційно використовувана трава з Південної Америки‚ яка також підтверджує підтримку досліджень щодо стимулювання жіночої статевої функції. Показання: статева функція складна‚ і не всі причини є гормональними. Важливо отримати оцінку, щоб спробувати дізнатися, що може бути причиною, яка може включати багато емоційних і ситуаційних обставин. FemVitality пропонує сферу підтримки/обслуговування за допомогою рослинних рослин, підтверджених дослідженнями, а також історично використовуваних трав для підтримки жіночого лібідо та стимулювання сексуальної функції.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Корінь маки ~ Lepidium peruvianum 600 мг / Екстракт насіння пажитника (33: 1) ~ Trigonella foenum-graecum 600 мг / Екстракт цілої рослини Tribulus ~ Tribulus terrestris 420 мг / Щодня Значення не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (HPMC, вода)‚ лаурат кальцію. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, цукру, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. FemVitality підходить для веганів і вегетаріанців.

Дозування

Дві (2) капсули на день. Для досягнення найкращих результатів приймайте на постійній основі. Можна приймати незалежно від прийому їжі.

Запобіжні заходи

Уникайте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте інгібітори АПФ, препарати від гіпертензії, ліки від цукрового діабету та засоби для розрідження крові. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення