Kirkman, Про-Био Голд, Pro-Bio Gold, 60 капсул

Код: 33359
Фото товару Kirkman, Про-Био Голд, Pro-Bio Gold, 60 капсул
Фото складу Kirkman, Про-Био Голд, Pro-Bio Gold, 60 капсул
Фото використання Kirkman, Про-Био Голд, Pro-Bio Gold, 60 капсул
Основне фото товара Kirkman, Про-Био Голд, Pro-Bio Gold, 60 капсул
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте пробіотичну добавку, яка не містить більшості поширених алергенів, ви можете спробувати Kirkmans Pro-Bio Gold. Зокрема, одна капсула Pro-Bio Gold забезпечує понад 20 мільярдів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Pro-Bio Gold 60 капсул

Kirkman, Про-Био Голд, Pro-Bio Gold, 60 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте пробіотичну добавку, яка не містить більшості поширених алергенів, ви можете спробувати Kirkman's Pro-Bio Gold.

Зокрема, одна капсула Pro-Bio Gold забезпечує понад 20 мільярдів КУО (колонієутворюючих одиниць) здорових пробіотичних бактерій. Наприклад, lactobacillus rhamnosus є пробіотичним штамом, який може полегшити деякі ознаки легкої діареї.

Цей продукт Kirkman також містить lactobacillus acidophilus і bifidobacterium bifidum lactis, обидві з яких можуть підтримувати оптимальну імунну функцію. Зокрема, ці штами можуть допомогти усунути певні симптоми, пов’язані зі звичайною застудою та іншими легкими інфекціями верхніх дихальних шляхів.

Нарешті, Streptococcus thermophilus у Pro-Bio Gold потенційно може сприяти виробленню вашим організмом лактази‚ яка є ферментом, який розщеплює лактозу (цукор, що міститься в молоці). Як наслідок, ця добавка може допомогти в перетравленні молочних продуктів.

Кожна пляшка Pro-Bio Gold від Kirkman містить 60 капсул. Однієї пляшки має вистачити до двох місяців, залежно від розміру вашої порції.

Офіційний сайт: http: //www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Lactobacillus rhamnosus 7,5 мільярдів КУО / Lactobacillus acidophilus 5 мільярдів КУО / Bifidobacterium Bifidum 5 мільярдів КУО / Lactobacillus casei 1 мільярд КУО / Streptococcus Thermophilus 750 мільйонів КУО / Lactobacillus Plantarum 2 мільярди КУО / Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: стабілізовані пробіотичні штами, Saccharomyces Boulardii, інулін, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, рослинна целюлозна капсула. Без: казеїну, глютену, сої, дріжджів, молока, сахарози, консервантів, ароматизаторів, барвників, желатину, яєць, арахісу, горіхів або риби.

Дозування

Приймати по 1 капсулі в день або за вказівкою лікаря. Для інтенсивного використання приймайте 2 капсули на день і розділіть дозу. Для дітей до 30 фунтів приймайте половину рекомендованої дози.

Запобіжні заходи

Зберігайте пляшку в холодильнику та щільно закривайте її.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1582 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1649 грн
Доставлення