Kirkman, Cod Liver Oil Liquid Lemon Lime Flavor, Олія з печінки тріски, 237 мл

Код: 33363
Фото товару Kirkman, Cod Liver Oil Liquid Lemon Lime Flavor, Олія з печінк...
Фото складу Kirkman, Cod Liver Oil Liquid Lemon Lime Flavor, Олія з печінк...
Фото використання Kirkman, Cod Liver Oil Liquid Lemon Lime Flavor, Олія з печінк...
Основне фото товара Kirkman, Cod Liver Oil Liquid Lemon Lime Flavor, Олія з печінк...
(5)
2119 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Рідкий жир печінки тріски (зі смаком лимона та лайма) від Kirkman є хорошим джерелом жиру печінки тріски, який дозволяє уникнути типового рибного смаку та запаху ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Олія з печінки тріски 237 мл

Kirkman, Cod Liver Oil Liquid Lemon Lime Flavor, Олія з печінки тріски, 237 мл

Опис

Рідкий жир печінки тріски (зі смаком лимона та лайма) від Kirkman є хорошим джерелом жиру печінки тріски, який дозволяє уникнути типового рибного смаку та запаху печінки тріски.

Олія печінки тріски містить кілька інгредієнтів, які можуть підтримувати загальне самопочуття, включаючи незамінні омега-3 жирні кислоти EPA (ейкозапентаєнова кислота) і DHA (докозагексаєнова кислота). DHA потенційно може працювати для підтримки оптимальної когнітивної функції, заохочуючи ріст синапсів, які можуть допомогти вашим нервовим клітинам спілкуватися одна з одною. EPA може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легким запаленням, такі як незначний біль у суглобах або скутість.

Кожна порція рідини Kirkman's Cod Liver Oil Liquid (зі смаком лимона та лайма) також містить 2‚500 МО (міжнародних одиниць) природного вітаміну А та 250 МО вітаміну D.

Оскільки ця добавка з печінки тріски має приємний лимонно-лаймовий смак, вона може сподобатися вибагливим смаковим рецепторам. Рідкий жир печінки тріски (зі смаком лимона та лайма) також не містить глютену та сої, а також багатьох інших алергенів.

При рекомендованому розмірі порції в половину чайної ложки на день кожної ємності 8 унцій рідини Kirkman's Cod Liver Oil Liquid (зі смаком лимона та лайма) має вистачити приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1/2 чайної ложки Кількість на порцію/ калорії 21 калорія з жиру 21 загальний жир 2,4 г / 4% насиченого Жир 0,3 г / 2% Поліненасичені жири 0,8 г / Мононенасичені жири 1,3 г / Холестерин 13 мг / 4% Натрій 0 Вуглеводи 0 Білки 0 Вітамін А 2500 МО / 50% Вітамін D 250 МО / 62% Вітамін Е 1 МО / 0,5% EPA 250 мг / DHA 250 мг / *Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: Риб’ячий жир, натуральна лимонна олія, натуральна лаймова олія, вітамінна Е олія (dl альфа-токофеїлацетату). Без: казеїну, глютену, сої, дріжджів, молока, сахарози, консервантів, ароматизаторів, барвників, желатину, яєць, арахісу, горіхів або риби.

Дозування

2-5 років: ½ чайної ложки на день (або дві капсули) 5-10 років: ¾ чайної ложки на день (або три капсули) старше 10 років: 1 чайна ложка на день (або чотири капсули)

Запобіжні заходи

Після відкриття зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія з печінки тріски (Cod Liver Oil)