Yeast-Aid Advanced Formula, Засіб від кандиди, 200 капсул

Код: 33373
Фото товару Yeast-Aid Advanced Formula, Засіб від кандиди, 200 капсул
Фото складу Yeast-Aid Advanced Formula, Засіб від кандиди, 200 капсул
Фото використання Yeast-Aid Advanced Formula, Засіб від кандиди, 200 капсул
Основне фото товара Yeast-Aid Advanced Formula, Засіб від кандиди, 200 капсул
(5)
3379 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може регулювати рівень дріжджів у жіночому організмі, ви можете спробувати Kirkmans Yeast-Aid. Цей продукт містить такі трави, як пау дарко та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Засіб від кандиди 200 капсул

Yeast-Aid Advanced Formula, Засіб від кандиди, 200 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може регулювати рівень дріжджів у жіночому організмі, ви можете спробувати Kirkman's Yeast-Aid.

Цей продукт містить такі трави, як пау д'арко та золотиця. Екстракт Pau d'arco містить нафтохінони (хімічні речовини, які можуть знищувати Candida albicans, а також інші види грибів), тоді як екстракт золотистого тюленя містить алкалоїд під назвою берберин, який також може мати легку протигрибкову дію.

Як наслідок, Yeast-Aid може допомогти вирішити певні симптоми, пов’язані з надмірним ростом Candida albicans, наприклад легкі дріжджові інфекції.

Надлишок грибків також може перешкоджати функціонуванню вашої імунної системи, сприяючи дисбалансу кишкової флори. З цієї причини кожна порція Yeast-Aid містить кілька поживних речовин, які можуть працювати для підтримки здорової імунної функції, включаючи вітамін С і селен.

Оскільки ця добавка Kirkman не містить алергенів, таких як глютен, казеїн і соя, вона може підійти багатьом людям із харчовою чутливістю.

Приймайте дві-чотири капсули щодня. При рекомендованому розмірі порції кожної пляшки з 200 капсулами Yeast-Aid від Kirkman має вистачити приблизно на півтора-три місяці.

Офіційний сайт: http: //www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / Вітамін С 500 мг / 833% біотин 900 мкг / 300% селен 70 мкг / 100% екстракт листя оливи 200 мг / Екстракт Пау Д'Арко (кора) 200 мг / Орегонський виноград Екстракт кореня 100 мг / Каприлова кислота (каприлат кальцію) 100 мг / Екстракт журавлини 25 мг / Орегано 100 мг / Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: вітамін С, екстракт листя оливи, екстракт кори пау д'арко, капрілат кальцію, екстракт кореня винограду Орегон, орегано, кросповідон, екстракт журавлини, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, хелат селену, D-біотин, рослинна целюлозна капсула. Не містить: цукру, крохмалю, сої, пшениці, казеїну, глютену, молока, яєць, консервантів, дріжджів, желатину, ароматизаторів, барвників, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Гіпоалергенний.

Дозування

Дві-чотири капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не застосовувати під час вагітності та під час лактації. Зберігати в прохолодному, сухому місці та щільно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від кандиди (Candida Support)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1545 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1611 грн
Доставлення