Про-Био Дефенз 20 Биллион, Pro-Bio Defense 20 Billion, 90 капсул

Код: 33392
Фото товару Про-Био Дефенз 20 Биллион, Pro-Bio Defense 20 Billion, 90 капсул
Фото складу Про-Био Дефенз 20 Биллион, Pro-Bio Defense 20 Billion, 90 капсул
Фото використання Про-Био Дефенз 20 Биллион, Pro-Bio Defense 20 Billion, 90 капсул
Основне фото товара Про-Био Дефенз 20 Биллион, Pro-Bio Defense 20 Billion, 90 капсул
3244 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б підтримати функціонування вашого шлунково-кишкового тракту, ви можете спробувати Kirkmans Pro-Bio Defense. Цей продукт містить кілька штамів пробіотичних бактерій, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Pro-Bio Defense 20 Billion 90 капсул

Про-Био Дефенз 20 Биллион, Pro-Bio Defense 20 Billion, 90 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б підтримати функціонування вашого шлунково-кишкового тракту, ви можете спробувати Kirkman's Pro-Bio Defense.

Цей продукт містить кілька штамів пробіотичних бактерій, які можуть допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з дискомфортом у травленні, наприклад легку діарею або синдром подразненого кишечника (СРК).

Наприклад. кожна порція Pro-Bio Defence забезпечує 5,6 мільярдів КУО (колонієутворюючих одиниць) лактобацили рамнозус. Оскільки lactobacillus rhamnosus може прилипати до слизової оболонки кишкового тракту, ця добавка Кіркмана може спрацьовувати, щоб перешкоджати росту потенційно шкідливих бактерій.

Pro-Bio Defense також містить 3,6 мільярда КУО lactobacillus plantarum через його здатність допомагати усунути незначні спазми в животі, а також інші симптоми, пов’язані з колітом.

Pro-Bio Defense також містить Saccharomyces Boulardii‚ — форму дріжджів, яка потенційно може стимулювати ріст здорових бактерій у вашому шлунково-кишковому тракті.

Приймайте одну або дві капсули щодня. У рекомендованому розмірі порції кожної пляшки Pro-Bio Defense від Kirkman із 90 капсул має вистачити приблизно на півтора-три місяці.

Офіційний сайт: http: //www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію 90 на порцію / Lactobacillus rhamnosus 5,6 мільярда КУО / Lactobacillus acidophilus 4,0 мільярда КУО / Bifidobacterium Bifidum/lactis 4,0 мільярда КУО / Lactobacillus casei 800 мільйонів КУО / Streptococcus Thermophilus 600 мільйонів КУО / Lactobacillus Plantarum 3,6 млрд КУО / Saccharomyces Boulardii 1,5 млрд КУО / Денна норма не встановлена. Інгредієнти: стабілізовані пробіотичні штами, Saccharomyces boulardii, інулін, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинний), капсула з рослинної целюлози. Не містить: цукру, сої, пшениці, казеїну, глютену, молока, кукурудзи, яєць, консервантів, желатину, штучних ароматизаторів або барвників, арахісу, горіхів, риби або молюсків.

Дозування

Приймати по 1 капсулі в день або за вказівкою лікаря. Для інтенсивного використання приймайте 2 капсули на день і розділіть дозу. Для дітей до 30 фунтів приймайте половину рекомендованої дози.

Запобіжні заходи

Зберігайте пляшку в холодильнику та щільно закривайте її. Не знімайте пакет із осушувачем. Тримайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1582 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1649 грн
Доставлення