Blue Heron Detoxifying Complex, Детокс, 120 капсул

Код: 33400
Фото товару Blue Heron Detoxifying Complex, Детокс, 120 капсул
Фото складу Blue Heron Detoxifying Complex, Детокс, 120 капсул
Фото використання Blue Heron Detoxifying Complex, Детокс, 120 капсул
Основне фото товара Blue Heron Detoxifying Complex, Детокс, 120 капсул
(5)
1712 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Ефективна, запатентована формула Blue Heron компанії Integrative Theraputics забезпечує комбінацію повністю натуральних волокон і трав для поглинання та виведення токсинів це покращує роботу товстої кишки. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Детокс 120 капсул

Blue Heron Detoxifying Complex, Детокс, 120 капсул

Опис

Ефективна, запатентована формула Blue Heron компанії Integrative Theraputics забезпечує комбінацію повністю натуральних волокон і трав для поглинання та виведення токсинів; це покращує роботу товстої кишки. Blue Heron — це комплексна інкапсульована харчова добавка з клітковини, яка працює шляхом поєднання абсорбентів, псиліуму, пом’якшувальних речовин і пробіотиків з перевіреними часом аюрведичними травами для забезпечення ефективної, але м’якої підтримки кишечника. Доведено, що харчові волокна в цій формі підтримують здоров’я товстої кишки та шлунково-кишкового тракту (ШКТ).

Ця дієтична добавка Blue Heron містить збалансовану суміш харчових волокон, харчових трав і пробіотичної мікрофлори для зручної підтримки кишечника. Blue Heron містить аюрведичну комбінацію трав, відомих як тріфала, для сприяння оптимальній роботі травної системи. Тріфала складається з плоду амли, плоду міробалану беллерика та фрукту міробалану чебуліка.

Іншим суттєвим фактором здоров’я товстої кишки та кишечника є запатентована суміш пробіотиків. Ця добавка забезпечує всі «хороші» бактерії, які потрібні вашому кишечнику.

Він також використовує технологію справжньої дисперсії, щоб забезпечити повне вивільнення та розсіювання волокон подорожника та інших волокон у товстій кишці для покращеного засвоєння та користі для здоров’я. Жодна інша клітковина подорожника не працює так ефективно, як подорожник у Blue Heron.

Окрім насіння псиліуму, інші інгредієнти включають лушпиння насіння рису, сушену сливу, льон, плоди пажитника, насіння в’яза слизького, екстракт кореня алтея (не плутати з компонентом puffy s’more) та папаїн (більш відомий як папайя). фермент).

Кожна добова доза з шести капсул містить лише 20 калорій. Blue Heron UltraCaps також повністю натуральні та не містять глютену, цукру, солі.

Компанія Intergrated Theraputics постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників уже понад 35 років. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Theraputics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 6 капсул Порцій в упаковці: 20 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 2 г / 1% Харчові волокна Льон (Linum usitatissimum) Насіння 1,2 г / Рис (Oryza sativa) Висівки 1,2 г / Псиліум (Plantago ovata) Лушпиння насіння 200 мг / Слива (Prunus domestica) Фрукти 180 мг / Пажитник (Trigonella foenum-graecum) Насіння 150 мг / В’яз червоний (Ulmus rubra) Кора 150 мг / Суміш трифала 150 мг / Плоди амли (Phyllanthus emblica), міробалан білеричний (terminalia bellerica) фрукти‚ та тропічні плід мигдалю (terminalia chebula). Запатентована пробіотична суміш Spectra 60 мг / Lactobacillus acidophilus, bifidobacterium bifidum, bifidobacterium infantis, bifidobacterium longum, lactobacillus casei, lactobacillus helveticus, lactobacillus salivarius, і streptococcus thermophilus. Екстракт кореня алтея (Althaea officinalis) 48 мг / папаїн (ензим папайї, еквівалентний 800 TU/мг) 3,7 мг / Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули)‚ лаурат кальцію‚ целюлоза. Містить молоко. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

Дозування

Приймайте від 3 до 6 капсул на день, запиваючи 8 унціями води або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Не для використання під час вагітності та годування груддю. Приймайте цей продукт принаймні з повною склянкою рідини. Прийом без достатньої кількості рідини може спричинити задуху. Не приймайте цей продукт, якщо вам важко ковтати. Якщо ви відчуваєте біль у грудях, блювоту, утруднене ковтання чи дихання після прийому цього продукту, негайно зверніться до лікаря. Цей продукт не слід приймати з будь-якими ліками, оскільки це може перешкоджати засвоєнню. Якщо у вас діабет або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Застереження щодо алергенів: містить молоко.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення