В Клеар ЕПс 7630 Ликвид Схерри, V Clear EPs 7630 Liquid Cherry, 120 мл

Код: 33412
Фото товару В Клеар ЕПс 7630 Ликвид Схерри, V Clear EPs 7630 Liquid Cherry, 1
Фото складу В Клеар ЕПс 7630 Ликвид Схерри, V Clear EPs 7630 Liquid Cherry, 1
Фото використання В Клеар ЕПс 7630 Ликвид Схерри, V Clear EPs 7630 Liquid Cherry, 1
Основне фото товара В Клеар ЕПс 7630 Ликвид Схерри, V Clear EPs 7630 Liquid Cherry, 1
1174 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Верхні дихальні шляхи складаються з ротової порожнини, носових ходів, горла та гортані. Ці структури відповідають за спрямування повітря, яке ви вдихаєте, у легені для нормального ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics V Clear EPs 7630 Liquid Cherry 120 мл

В Клеар ЕПс 7630 Ликвид Схерри, V Clear EPs 7630 Liquid Cherry, 120 мл

Опис

Верхні дихальні шляхи складаються з ротової порожнини, носових ходів, горла та гортані. Ці структури відповідають за спрямування повітря, яке ви вдихаєте, у легені для нормального дихання (яке дає вам кисень).

Однак шкідливі віруси та бактерії інколи можуть проникати у внутрішню слизову оболонку верхніх дихальних шляхів, що призводить до інфекцій верхніх дихальних шляхів, таких як синусит (запалення пазух носа), риніт (запалення носової оболонки), епіглотит (запалення тканини, що покриває трахеї або трахеї)‚ та ларингіту (запалення голосової зв’язки). Незважаючи на те, що більшість інфекцій верхніх дихальних шляхів вважаються незначними захворюваннями і можуть пройти без будь-якого медичного втручання, вони можуть бути болісними, дратувати та заразними, поки вони у вас є.

Загальні симптоми інфекції верхніх дихальних шляхів включають закладеність носа та виділення, нежить, лихоманку, біль при ковтанні, кашель, лихоманку та загальний дискомфорт. ViraClear EPs 7630 від Integrative Therapeutics може допомогти зменшити тяжкість симптомів і скоротити тривалість інфекцій шляхом усунення їх першопричини. Цей засіб містить вишневий смак і може прийматися як дітьми віком від двох років, так і дорослими.

Активним інгредієнтом цієї рідкої добавки є EPs 7630‚ запатентований екстракт, отриманий із кореня Pelargonium sidoides‚ південноафриканської герані. Цей екстракт може допомогти полегшити симптоми застуди. Крім того, екстракт EPs 7630 також може підтримувати покращену реакцію. Його давно використовують для підтримки верхніх дихальних шляхів у деяких європейських країнах.

Кожної пляшки ViraClear EPs 7630 від Integrative Therapeutics об’ємом чотири унції (120 мл) вам вистачить від 26 до 40 днів, залежно від вашої дози.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Активний інгредієнт / Призначення (111 мг в 1 1/2 чайної ложки (чайної ложки) = 7,5 мл) Pelargonium sidoides 1X (EPs 7630) / Скорочує тривалість і зменшує тяжкість симптомів верхніх дихальних шляхів. Неактивний інгредієнт: сік аронії, лимонна кислота, етиловий спирт, фруктоза, мальтодекстрин, натуральний ароматизатор, цитрат калію, очищена вода.

Дозування

Для досягнення найкращих результатів використовуйте при перших ознаках симптомів і продовжуйте використовувати ще 48 годин після припинення симптомів. Використовуйте тільки з дозованою склянкою. Дорослі та діти віком від 12 років: приймайте по 1 1/2 чайної ложки (7,5 мл) тричі на день. Діти 6-12 років: приймати по 1 чайній ложці (5 мл) тричі на день. Діти до 6 років: проконсультуватися з лікарем.

Запобіжні заходи

Сильний або постійний біль у горлі більше 2 днів або супроводжується високою температурою, головним болем, нудотою, блюванням або висипом може бути серйозним. Негайно зверніться до лікаря. Порадьтеся з лікарем перед використанням, якщо у вас постійний або хронічний кашель, який триває, є хронічним, наприклад, виникає при палінні, астмі, хронічному бронхіті або емфіземі, або супроводжується надмірним виділенням мокроти (слизу). Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо з’являються нові симптоми; симптоми погіршуються або не покращуються протягом 7 днів; гарячка підвищується або триває більше 3 днів; кашель триває більше 7 днів або супроводжується висипом або постійним головним болем. Це можуть бути ознаки серйозного захворювання. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, порадьтеся з медичним працівником перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно зверніться за допомогою або до токсикологічного центру. Зберігати при кімнатній температурі 20-15°C (68-77°F) у сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів. Захист від пошкоджень: не використовуйте, якщо надрукована внутрішня пломба під кришкою пляшки зламана або відсутня. Примітка: кожна чайна ложка (чайна ложка) містить 10 мг калію.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення