Professional Formulas, IntestiCalm, Підтримка стресу, 90 капсул

Код: 33622
Фото товару Professional Formulas, IntestiCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
Фото складу Professional Formulas, IntestiCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
Фото використання Professional Formulas, IntestiCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
Основне фото товара Professional Formulas, IntestiCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Підтримуйте здорову кишкову флору та полегшуйте шлунково-кишковий дискомфорт за допомогою капсул IntestiCalm від Professional Formulas. Ця рослинна добавка з натуральними екстрактами та сумішшю лактобактерій не ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Professional Formulas Підтримка стресу 90 капсул

Professional Formulas, IntestiCalm, Підтримка стресу, 90 капсул

Опис

Підтримуйте здорову кишкову флору та полегшуйте шлунково-кишковий дискомфорт за допомогою капсул IntestiCalm від Professional Formulas. Ця рослинна добавка з натуральними екстрактами та сумішшю лактобактерій не містить глютену, сої, солі, цукру, пшениці, дріжджів, кукурудзи, консервантів та штучних ароматизаторів.

Екстракт алое вера забезпечує ваш організм важливими вітамінами, мінералами, антиоксидантами та амінокислотами, одночасно зміцнюючи вашу імунну систему. Це потенційно може полегшити дискомфорт у травній системі, роздратований кишечник і запалення.

Кора слизького в’яза та ребра в цій трав’яній добавці від Professional Formulas можуть сприяти дефекації, полегшувати біль у шлунку та виразки, а також боротися з інфекціями сечовивідних шляхів. Таволга та ромашка потенційно можуть зменшити дискомфорт у травній системі, печію та біль у шлунку. Ці трави також можуть заспокоїти м’язові спазми, боротися із запаленням та запобігти інфекціям сечового міхура. Дослідження показують, що сарсапарилла захищає вашу печінку від токсинів, полегшує травлення та зменшує набряки.

Lactobacillus Acidophilus і Lactobacillus Rhamnosus - корисні бактерії, які живуть у вашому кишечнику. Вони потенційно можуть обмежити ріст шкідливих бактерій у вашому тілі, покращити травлення та запобігти розладу шлунка. Lactobacillus також може підвищити імунітет і підвищити переносимість лактози.

Повідомляється, що Streptococcus Thermophilus у капсулах IntestiCalm від Professional Formulas покращує імунітет, травлення та здоров’я кишечника.

Офіційний сайт: http: //www.professionalformulas.com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Алое (Aloe barbadensis) Листя 400 мг / В’яз червоний (Ulmus rubra) Кора 400 мг / Пробіотична суміш: 200 мг / Lactobacillus casai sub sp. Rhamnosus 10% / Lactobacillus plantarum 10% / Bifidobacterium bifidum 8% / Bifidobacterium infantis 8% / Bifidobacterium longum 8% / Enterococcus faecium 8% / Lactobacillus acidophilus 8% / Lactobacillus casei subsp. Casei 8% / Lactobacillus salivarius 8% / Pediococcus acidilactici 8% / Streptococcus thermophiles 8% / Таволга польова (Filipendula ulmara) Надземні частини 100 мг / Листя подорожника (Plantago major) 100 мг / Сарсапарілла (Smilax ornata) Корінь 50 мг / Справжня ромашка (Matricaria recutita) Квітки 100 мг / % добової норми (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: рослинна капсула (гіпермелоза та вода), органічний коричневий рис та рослинні тригліцериди середнього ланцюга. Містить: молоко.

Дозування

Як харчову добавку приймайте по 1-2 капсули тричі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Не призначений для використання під час вагітності або годування груддю. Стійкий до втручання. Якщо пломба пошкоджена, не використовуйте. Зберігати подалі від тепла. Тільки для професійного використання.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Professional Formulas, Натуралвите, Naturalvite, 60 капсул
(5)
1256 грн
Доставлення
Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
(5)
1363 грн
Доставлення