Professional Formulas, Ботанифуге, Botanifuge, 90 капсул

Код: 33641
Фото товару Professional Formulas, Ботанифуге, Botanifuge, 90 капсул
Фото складу Professional Formulas, Ботанифуге, Botanifuge, 90 капсул
Фото використання Professional Formulas, Ботанифуге, Botanifuge, 90 капсул
Основне фото товара Professional Formulas, Ботанифуге, Botanifuge, 90 капсул
1578 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Зазвичай ваш організм добре бореться з грибками та паразитами, але це не завжди вдається. Коли ці загарбники перемагають, розвивається інфекція. Будь-хто може захворіти, але ваші ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Professional Formulas Botanifuge 90 капсул

Professional Formulas, Ботанифуге, Botanifuge, 90 капсул

Опис

Зазвичай ваш організм добре бореться з грибками та паразитами, але це не завжди вдається. Коли ці загарбники перемагають, розвивається інфекція. Будь-хто може захворіти, але ваші шанси можуть бути вищими, якщо ви не харчуєтеся збалансовано або нещодавно приймали антибіотики. Останнє вірно, оскільки вашому організму потрібні хороші бактерії, щоб боротися з інфекціями, а антибіотики знищують усі бактеріальні організми.

Ознаки того, що у вас може бути грибкова інфекція, включають свербіж шкіри голови або шкіру, висипання, густі білі вагінальні виділення, кремові білі плями у роті, проблеми з травленням, діарею або запор. Тим часом до симптомів паразитарної інфекції відносяться паразити в калі (хоча деякі види надто малі, щоб їх побачити неозброєним оком) і вищезгадані проблеми з травним трактом.

Ваш медичний працівник може провести тести, щоб визначити, чи є у вас грибкова або паразитарна інфекція. Він чи вона може призначити вам ліки або порекомендувати трав’яні добавки, такі як Botanifuge від Professional Formulas, щоб допомогти вашому організму боротися з цими недугами. Деякі з натуральних інгредієнтів у кожній капсулі включають:

Рекомендоване дозування Botanifuge від Professional Formulas становить одну капсулу перед кожним прийомом їжі та одну капсулу перед сном увечері, тобто чотири капсули на день.

Professional Complementary Health Formulas пропонує додаткові, цілісні рішення альтернативної медицини. У них є понад 630 різних засобів і ліків, включаючи сублінгвальні таблетки, олії та креми. Натуральні розчини від Professional Formulas зміцнюють ваше здоров'я.

Офіційний сайт: http: //www.professionalformulas.com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Річний полин (Artemisia annua) Надземні частини 150 мг / Чорний горіх (Juglans nigra) Лушпиння 150 мг / Орегано (Origanum vulgare) Листя 4: 1 Екстракт 150 мг / Квасія ( Quassia amara) Кора 150 мг / Гвоздика (Syzgium aromaticum) Квіткові бруньки 100 мг / Часник (Allium sativum) Цибулина 100 мг / Подорожник (Plantago lanceolata) Листя 100 мг / Гарбуз (Cucurbita pepo) Насіння 4: 1 Екстракт 100 мг / Барбарис ( Berberis vulgaris) Корінь кореня 50 мг / Goldenseal (Hydrastis canadensis) Надземні частини 50 мг / Грейпфрут (Citrus paradisi) Екстракт 4: 1 50 мг / Чебрець (Thymus vulgaris) Листя 50 мг / Ундециленова кислота (як ундециленат кальцію) 50 мг / Берберин сульфат 30 мг / Фенхель (Foeniculum vulgare) Насіння 20 мг / Тирлич (Gentiana lutea) Корінь 20 мг / Відсоток добової норми (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода), органічний коричневий рис та рослинні тригліцериди середнього ланцюга. Містить горіхи.

Дозування

Як харчову добавку приймайте по 1-2 капсули тричі на день перед їжею та перед сном або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не призначений для тривалого використання. Не використовуйте при наявності болю в животі, нудоти або блювоти. Вживання цього продукту може спричинити розлад шлунково-кишкового тракту, пов’язаний із загибеллю організму (спазми, здуття живота, діарея). Ця відповідь повинна зменшуватися з часом. Зберігати в недоступному для дітей місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Стійкий до втручання. Якщо пломба пошкоджена, не використовуйте. Зберігати подалі від тепла. Тільки для професійного використання. Застереження щодо алергенів: містить горіхи.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Professional Formulas, Натуралвите, Naturalvite, 60 капсул
(5)
1256 грн
Доставлення
Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
(5)
1363 грн
Доставлення