Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул

Код: 33704
Фото товару Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
Фото складу Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
Фото використання Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
Основне фото товара Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
(5)
1331 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Herbalfuge виробляється компанією Professional Formulas як рослинний варіант для зменшення кількості паразитичних черв’яків. Використовує натуральний, рослинний засіб, щоб допомогти послабити паразитарні інфекції. Синергічна формула дозволяє мінімізувати негативний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Professional Formulas Трави 90 капсул

Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул

Опис

Herbalfuge виробляється компанією Professional Formulas як рослинний варіант для зменшення кількості паразитичних черв’яків.

Herbalfuge — це трав’яний засіб від глистів (знищення паразитичних глистів), який використовує традиційні та природні засоби для очищення організму від аскарид, стрічкових черв’яків, анкілостом та інших типів паразитичних організмів. Його основний інгредієнт використовується таким чином більше півстоліття лише в Сполучених Штатах.

Ця формула може допомогти знищити або вигнати ці паразитарні інфекції. Це також може сприяти здоров’ю шкіри та нормалізації травлення для боротьби з наслідками та наслідками таких інфекцій. Herbalfuge змішується з натуральною основою, щоб прискорити її користь для користувача.

До складу Herbalfuge входять наступні інгредієнти:

Рожевий корінь (Spigelia marilandica): Традиційний трав’яний засіб від глистів, який допомагає організму виганяти паразитів.

Корінь калвери (Leptandra virginica): природне проносне, що сприяє очищенню від паразитарних інфекцій

Листя фіалки (Viola odorata): антибактеріальний рослинний засіб

Офіційний сайт: http://www.professionalformulas.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна капсула на порцію / Чорний горіх (Juglans Nigra) Лушпиння 65 мг / † Корінь Кульверса (Veronicastrum virginicum) Корінь 65 мг / † Папайя (Carica papaya) Листя 65 мг / † Сенна (Cassia angustifolia) Листя 65 мг / † Полин (Artemisia) absinthium) Надземні частини 65 мг / † Cascara Sagrada (Rhamnosus purshiana) Кора 32 мг / † В’яз слизький (Ulmus rubra) Кора 32 мг / † Люцерна (Medicago sativa) Листя 5 мг / † Пажитник (Trigonella foenum-graecum) Насіння 5 мг / † Льон (Linum) usitatissimum) Насіння 5 мг / † Золота тюленя (Hydrastis canadensis) Корінь 5 мг / † Коров’як (Verbascum thapus) Листя 5 мг / † Мирра (Commiphora myrrha) Смола камеді 5 мг / † Корінь (Phytolacca decandra) 5 мг / † Гранат (Punica granatum) Se видання 5 мг / † Кора дуба білого (Quercus alba) 5 мг / † Листя гамамелісу (Hamamelis virginiana) 5 мг / † † Відсоток добової норми (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода), органічний коричневий рис та рослинні тригліцериди середнього ланцюга. Містить: горіхи.

Дозування

Як харчову добавку приймайте по одній капсулі 3 рази на день перед їжею або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не призначений для тривалого застосування через проносну дію. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не призначений для використання під час вагітності. Стійкий до втручання. Якщо пломба пошкоджена, не використовуйте. Зберігати подалі від тепла. Примітка: цей продукт містить кору Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana) і листя сенни (Cassia angustifolia). Уважно прочитайте і дотримуйтесь інструкцій. Не використовуйте, якщо у вас є або розвивається діарея, рідкий стілець, біль у животі, тому що Cascara Sagrada та Senna можуть погіршити ці стани та завдати шкоди вашому здоров’ю. Зверніться до свого лікаря, якщо у вас часта діарея, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Застереження щодо алергенів: містить горіхи. Тільки для професійного використання.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)
Professional Formulas, Натуралвите, Naturalvite, 60 капсул
(5)
1226 грн.
Доставка
Professional Formulas, Di-Gest Plus, Ферменти, 90 капсул
(5)
1331 грн.
Доставка