NuMedica, Glutenza, Ферменти, 60 капсул

Код: 33717
Фото товару NuMedica, Glutenza, Ферменти, 60 капсул
Фото складу NuMedica, Glutenza, Ферменти, 60 капсул
Фото використання NuMedica, Glutenza, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара NuMedica, Glutenza, Ферменти, 60 капсул
(5)
2904 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Розроблено, щоб допомогти засвоїти прихований глютен під час безглютенових дієт! Glutenza це потужна формула, унікально розроблена із запатентованими сумішами ферментів, пребіотиків і пробіотиків для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica Ферменти 60 капсул

NuMedica, Glutenza, Ферменти, 60 капсул

Опис

Розроблено, щоб допомогти засвоїти прихований глютен під час безглютенових дієт! Glutenza — це потужна формула, унікально розроблена із запатентованими сумішами ферментів, пребіотиків і пробіотиків для розщеплення білків глютену шляхом дії на внутрішні та зовнішні пептидні зв’язки. Glutenza виходить за рамки традиційного ферменту DPPIV, пропонуючи чудову деградацію білків глютену шляхом руйнування негідролізованих пептидів глютену. Крім того, високоспеціалізований пребіотик PreForPro є унікальним у підтримці проліферації корисних бактерій як у тонкому, так і в товстому кишечнику. Це відіграє вирішальну роль у розщепленні глютену та інших білків для підтримки здорового кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Запатентована мультиензимна суміш 189 мг / Ендопептидаза 75‚000 HUT / Протеаза 500 SAPU / Екзопептидаза 125 DPPIV / Пробіотична суміш 5 мільярдів живих організмів / Штам Saccharomyces boulardii DBVPG 6763 / Bacillus subtilis штам DE111 / штам Lactobacillus acidophilus ATC# SD5212 / пребіотик (PreForPro) 7,5 мг / LH01- Myoviridae LL5- Siphoviridae T4D- Myoviridae LL12- Myoviridae Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисові висівки, HPMC і вода (рослинні капсули), тригліцериди середнього ланцюга. Без глютену / Підходить для вегетаріанців / Ця формула відповідає або перевищує стандарти якості cGMP.

Дозування

Приймати по одній капсулі перед кожним прийомом їжі. Для підтримки приймайте одну капсулу двічі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в холодильнику. Цей продукт не призначений для заміни безглютенової дієти та не підходить для лікування або профілактики целіакії.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3271 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3271 грн
Доставлення