NuMedica, ImmunoG PRP, Підтримка імунітету, 120 капсул

Код: 33743
Фото товару NuMedica, ImmunoG PRP, Підтримка імунітету, 120 капсул
Фото складу NuMedica, ImmunoG PRP, Підтримка імунітету, 120 капсул
Фото використання NuMedica, ImmunoG PRP, Підтримка імунітету, 120 капсул
Основне фото товара NuMedica, ImmunoG PRP, Підтримка імунітету, 120 капсул
(5)
2056 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
ImmunoG PRP це 100% чисте бичаче молозиво, яке збирають протягом перших 16 годин після пологів. Це натуральний цілісний продукт, який забезпечує багате джерело IgG ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica Підтримка імунітету 120 капсул

NuMedica, ImmunoG PRP, Підтримка імунітету, 120 капсул

Опис

ImmunoG PRP — це 100% чисте бичаче молозиво, яке збирають протягом перших 16 годин після пологів. Це натуральний цілісний продукт, який забезпечує багате джерело IgG і PRP (поліпептидів, багатих на пролін). Він також забезпечує білок, імунні фактори, фактори росту, вітаміни та мінерали для забезпечення здоров’я та життєвої сили природним шляхом. Численні наукові дослідження показали, що молозиво підтримує імунну та цитокінову системи людини. Молозиво великої рогатої худоби насправді в 40 разів багатше імунними факторами, ніж молозиво людини, і біологічно переноситься на людину. Ключовою особливістю ImmunoG PRP є те, що він спеціально оброблений для збереження великої кількості PRP. PRP - це крихітні білки, що несуть інформацію, з дивовижною адаптивністю. Під час інтенсивного фізичного стресу вони підвищують імунну активність, сприяючи виробленню цитокінів. У протилежній ситуації, коли здорова імунна система реагує на фактори навколишнього середовища через вироблення цитокінів, PRP надсилають сигнали через специфічні клітинні рецептори, щоб зменшити вироблення цитокінів, щоб збалансувати імунну систему. PRP допомагають регулювати роботу вилочкової залози (центральна команда організму для імунної системи), стимулюючи недостатньо активну імунну систему або пригнічуючи надмірну імунну систему, як це спостерігається при аутоімунних захворюваннях. Вони пригнічують надмірне вироблення лімфоцитів і Т-клітин і можуть допомогти зменшити незначні симптоми, пов’язані з алергією, набряк і запалення. Багато продуктів молозива виробляються таким чином, що спричиняє втрату цих дуже важливих PRP. ImmunoG PRP проходить низьку температурну обробку для досягнення максимальної біологічної активності та не містить гормонів, антибіотиків і rBST. Основні переваги ImmunoG PRP: Молозиво (бичаче) з високим рівнем IgG і PRP. Природне джерело IgA, IgD, IgE, IgG, IgM. Підтримує імунну систему. Допомагає прискорити загоєння всіх тканин тіла. Допомагає збільшити кісткову та чисту м’язову масу. Підтримує здорову когнітивну функцію. Несироваткове джерело IgG.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів Цукри Білки 1 г / 3% Кальцій 25 мг / 2% Калій 20 мг / Молозиво (пастеризоване бичаче молоко) 2‚000 мг / Імуноглобулін G (IgG) 500 мг / Відсоток добових значень на основі дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули), мікрокристалічна целюлоза, рисове борошно, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію, тригліцериди середнього ланцюга (MCT), соняшниковий лецитин (без ГМО). Містить: молоко. Не містить: яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої. Не містить глютену. Ця формула відповідає або перевищує стандарти якості cGMP.

Дозування

Приймайте по чотири капсули двічі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо ви вагітні або перенесли трансплантацію органів. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3349 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3349 грн
Доставлення