Metabolic Maintenance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 33779
Фото товару Metabolic Maintenance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
2171 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
CoQ10 або коензим Q10 є природною речовиною, яку виробляє ваше тіло. Це щось на кшталт вітаміну, і потрібне кожній вашій клітині для нормального функціонування. Кожна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Коензим Q10 60 капсул

Metabolic Maintenance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

CoQ10 або коензим Q10 є природною речовиною, яку виробляє ваше тіло. Це щось на кшталт вітаміну, і потрібне кожній вашій клітині для нормального функціонування. Кожна клітина використовує CoQ10 як джерело енергії для росту та підтримки. Це також потужний антиоксидант‚ що означає, що він нейтралізує потенційно шкідливі молекули, які називаються вільними радикалами. З віком кількість CoQ10, яку виробляє ваше тіло, поступово починає зменшуватися, що зазвичай найбільше впливає на ваше серце. Доповнення природного коензиму Q10 у вашому організмі за допомогою капсул CoQ10 від Metabolic Maintenance може допомогти вам підтримувати його рівень.

Дослідження, проведені в Австралії, виявили, що добавки CoQ10 можуть сприяти швидшому загоєнню серцево-судинної системи. CoQ10 може розслабляти серцевий м’яз, покращуючи кровообіг у всьому тілі; як результат‚ це може допомогти вам підтримувати здоровий рівень артеріального тиску.

На додаток до цих дивовижних переваг для здоров’я, коензим Q10 також продемонстрував потенціал уповільнення прогресування симптомів, пов’язаних з певними захворюваннями. Цей продукт також може бути корисним, коли справа доходить до лікування болісної мігрені.

Окрім 100 мг коензиму Q10, кожна капсула містить 120 мг вітаміну С. Вітамін С необхідний для стимуляції власного виробництва коензиму Q10 у вашому організмі. Було встановлено, що ця добавка легше засвоюється, ніж провідна капсула CoQ10, що робить її очевидним вибором, якщо ви шукаєте найкраще доступне джерело CoQ10.

Він найбільш ефективний, якщо приймати його з їжею, тому переконайтеся, що ви приймаєте дозу під час їжі. Одна пляшка CoQ10 від Metabolic Maintenance містить 60 капсул‚ що є двомісячним запасом, якщо ви приймаєте одну капсулу на день.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 120 мг / 200% коензиму Q10 (ульбіхінон) 100 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Одна (1) капсула щодня під час їжі як дієтична добавка‚ або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла. Застереження Вагітним або годуючим жінкам, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення