Red Yeast Rice with CoQ10, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул

Код: 33784
Фото товару Red Yeast Rice with CoQ10, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
Фото складу Red Yeast Rice with CoQ10, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
Фото використання Red Yeast Rice with CoQ10, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
Основне фото товара Red Yeast Rice with CoQ10, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
(5)
3746 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Здоров’я серцево-судинної системи є надзвичайно важливим фактором загального здоров’я. З усіма процесами та функціями, пов’язаними з серцем, ви маєте бути впевнені, що не лише ваша ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Червоний дріжджовий рис 120 капсул

Red Yeast Rice with CoQ10, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул

Опис

Здоров’я серцево-судинної системи є надзвичайно важливим фактором загального здоров’я. З усіма процесами та функціями, пов’язаними з серцем, ви маєте бути впевнені, що не лише ваша система працює належним чином, але й ви почуваєтесь добре. Щоб підтримати серцево-судинну функцію, дієтичні добавки, такі як червоний дріжджовий рис із коензимом Q10 від Metabolic Maintenance, можуть допомогти змінити ситуацію.

Червоний дріжджовий рис із коензимом Q10 містить поєднання двох потужних сполук, які були ретельно досліджені на потенційні компоненти для здоров’я. Червоний дріжджовий рис‚ традиційна китайська медицина‚ є повністю натуральною дієтичною добавкою, яка виробляється шляхом бродіння рису червоними дріжджами. Він містить монаколіни, стерини та мононенасичені жирні кислоти, також відомі як «корисні жири», які допомагають забезпечити поживну підтримку. CoQ10‚ речовина, яка міститься в багатьох клітинах організму, використовується для виробництва енергії для росту та підтримки клітин. CoQ10 працює як антиоксидант і коензим, який допомагає перетравлювати їжу та процеси в організмі, а також підтримує серцево-судинну систему та допомагає скелетним м’язам. Як і інші продукти для підтримки обміну речовин, ця добавка не містить жодних консервантів, наповнювачів або сполучних речовин і містить лише чисті активні інгредієнти для натуральних формул без ризику таємних чи таємничих сполук.

Кожної пляшки червоного дріжджового рису з коензимом Q10 від Metabolic Maintenance із 120 капсул має вистачити приблизно на 2 місяці при рекомендованій дозі 2 капсули на день під час основного прийому їжі як дієтична добавка‚ або за рекомендацією медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві (2) капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Концентрат червоного дріжджового рису 1‚200 мг / * (Monascus purpureus‚ 10:1) Коензим Q10 (убіхінон) 200 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Дві (2) капсули на день під час їжі як дієтична добавка‚ або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Вагітним або годуючим жінкам, особам із захворюваннями печінки або тим, хто в даний час приймає будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Червоний дріжджовий рис (Red Yeast Rice)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення