Naturally Clear Cleansing Foam, Підтримка метаболізму жирів, 207 мл

Код: 33786
Фото товару Naturally Clear Cleansing Foam, Підтримка метаболізму жирів, 207
Фото складу Naturally Clear Cleansing Foam, Підтримка метаболізму жирів, 207
Фото використання Naturally Clear Cleansing Foam, Підтримка метаболізму жирів, 207
Основне фото товара Naturally Clear Cleansing Foam, Підтримка метаболізму жирів, 207
(5)
2014 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
За останні кілька років відбувся величезний сплеск популярності натуральних, цілісних засобів для оздоровлення. Ця тенденція торкнулася і індустрії краси. Багато людей починають бачити переваги використання ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Підтримка метаболізму жирів 207 мл

Naturally Clear Cleansing Foam, Підтримка метаболізму жирів, 207 мл

Опис

За останні кілька років відбувся величезний сплеск популярності натуральних, цілісних засобів для оздоровлення. Ця тенденція торкнулася і індустрії краси. Багато людей починають бачити переваги використання повністю натуральних засобів для очищення шкіри для лікування таких проблем зі шкірою, як прищі.

Прищі можуть включати вугри, білі вугри та кісти. Вони починають розвиватися, коли пори вашої шкіри закупорюються‚ що може статися з багатьох причин. Вросле волосся або зайвий бруд і сміття, що залишилися на шкірі, можуть закупорити пори. Пробки, які призводять до появи прищів, називають пробками; біла пробка – це біла крапка, а чорна пробка – це вугор. Гормональні зміни, особливо перед менструальним циклом у жінки, можуть спричинити прорив, незалежно від того, відбувається це під час ПМС (передменструального синдрому) чи іншим чином. Прийом певних ліків і використання жирних засобів для волосся також може призвести до закупорки пор.

Крім більш яскравих ознак, ви також можете відчувати кірку або рубці на шкірі. Почервоніння навколо прищів також є загальною ознакою того, що у вас можуть бути легкі акне. Хоча у вас може виникнути спокуса лікувати це агресивними безрецептурними хімічними засобами, є інший спосіб. М’якше та природніше рішення може бути кращим для вас і вашої ніжної шкіри.

Ви можете розглянути Naturally Clear Cleansing Foam від Metabolic Maintenance, яка не містить агресивних хімікатів, що висихають. Цей засіб для вмивання містить NiaDerm‚ який є формою вітаміну B3 (ніацину), який може підтримувати здоров’я шкіри та гарний зовнішній вигляд. Крім того, він містить алое вера, щоб заспокоїти почервонілу та подразнену шкіру.

Використовуйте Naturally Clear Cleansing Foam від Metabolic Maintenance один раз на день, якщо інше не призначено лікарем.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Інгредієнти: дистильована вода, кокоіл глутамат натрію (м’яка природна поверхнево-активна речовина), ніацинамід (вітамін B-3), сік алое вера, PCA натрію (природний амінокислотний зволожувач).

Дозування

Щодня очищайте шкіру очищувальною пінкою Naturally Clear, добре промивайте та висушуйте, щоб досягти найкращих результатів, а потім наносіть спрей для місцевого застосування Naturally Clear або відновлюючу сироватку Naturally Clear.

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте очей і рота. Припиніть використання, якщо виникне подразнення.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка метаболізму жирів (Lipid Metabolism)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення