Metabolic Maintenance, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 120 капсул

Код: 33807
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 120 к...
(5)
2014 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Магній — це мінерал, який недаремно входить до складу багатьох добавок. Ця поживна речовина може зробити багато для вашого організму, зокрема підтримувати м’язові та нервові імпульси ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Цитрат Магнію 120 капсул

Metabolic Maintenance, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 120 капсул

Опис

Магній — це мінерал, який недаремно входить до складу багатьох добавок. Ця поживна речовина може зробити багато для вашого організму, зокрема підтримувати м’язові та нервові імпульси в хорошому робочому стані, позбавляти від запорів і каменів у нирках, а також усувати наслідки дефіциту дієти. Достатній рівень магнію також може допомогти вам зберегти здоров’я серцево-судинної системи та міцні кістки.

Існує кілька способів підвищення рівня магнію. Ви можете їсти продукти, багаті магнієм, такі як артишоки, гречане борошно та ячмінь; однак‚ це часто легше сказати, ніж зробити. Іншим варіантом є прийом зручної добавки магнію, як-от цитрат магнію Metabolic Maintenance 120 капсул.

Цитрат магнію — це комплексна оздоровча добавка, яка забезпечує достатній рівень магнію та вітаміну С у натуральній капсулі, щоб підтримувати ваше тіло здоровим і працювати безперебійно. Він також надзвичайно біодоступний‚ що означає, що ваше тіло може легко засвоїти його. Окрім магнію, кожна капсула також містить вітамін С, поживну речовину, яка може зміцнити імунітет, підтримуючи здоров’я серцево-судинної системи.

Дотримуйтесь рекомендацій лікаря щодо дозування. Цей продукт містить лише чисті активні інгредієнти у вегетаріанській капсулі - без штучних консервантів, сполучних речовин або наповнювачів. Тримайте цей продукт щільно закритим і зберігайте в сухому місці, недоступному для дітей. Кожна пляшка Magnesium Citrate від Metabolic Maintenance містить 120 капсул. Кажуть, що найкраще приймати з повними 8 унціями. склянку води або соку.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх без втрати їхньої сили та ефективності.

Інгредієнти

Кількість на капсулу / %DV Вітамін С (у вигляді аскорбілпальмітату) 10 мг / 11%магнію (у вигляді цитрату магнію) 150 мг / 36% Інші інгредієнти: Вегетаріанська целюлозна капсула Без яєць / Без глютену / Без горіхів / Без молочних продуктів / Сертифікат GMP

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Магнію (Magnesium Citrate)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка