Vital Eyes Complete Ocular Formula, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул

Код: 33789
Фото товару Vital Eyes Complete Ocular Formula, Підтримка здоров'я зору, 90 к
Фото складу Vital Eyes Complete Ocular Formula, Підтримка здоров'я зору, 90 к
Фото використання Vital Eyes Complete Ocular Formula, Підтримка здоров'я зору, 90 к
Основне фото товара Vital Eyes Complete Ocular Formula, Підтримка здоров'я зору, 90 к
(5)
3536 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Захист і підтримка здоров'я ваших очей має важливе значення. Чудово, як правильна підтримка вітамінів і мінералів може допомогти загальному здоров’ю очей. Мало того, поживні речовини ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Підтримка здоров'я зору 90 капсул

Vital Eyes Complete Ocular Formula, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул

Опис

Захист і підтримка здоров'я ваших очей має важливе значення. Чудово, як правильна підтримка вітамінів і мінералів може допомогти загальному здоров’ю очей. Мало того, поживні речовини діють на підтримку більшості органів і систем тіла, діючи як загальний захист для них. VitalEyes Compete Ocular Formula від Metabolic Maintenance прагне забезпечити необхідну підтримку здоров’я очей у зручній формі капсул, повній вітамінів і мінералів.

Поточна формула цієї дієтичної добавки була оновлена‚ і тепер містить підвищений рівень чорниці‚ лютеїну‚ та зеаксантину. Разом з цими сполуками, VitalEyes містить велику кількість вітамінів A, C, D-3, E, B-6, і B-12. Мінерали, що містяться в добавці, включають тіамін, рибофлавін, ніацин, фолієву кислоту, біотин, пантотенову кислоту, цинк, селен, мідь, марганець, хром, молібден і таурин‚ Завдяки такій великій кількості поживних речовин ця ідея має сильну присутність. Формула для підтримки очей була назавжди поєднана з вітамінно-мінеральним комплексом - це означає лише одну формулу‚ і менше добавок для прийому. Прийом харчової добавки, що містить так багато потужних і відновлюючих поживних речовин, може допомогти запобігти проблемам, пов’язаним із віковою дегенерацією жовтої плями.

Кожної пляшки з 90 капсулами VitalEyes Complete Ocular Formula від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 1 місяць у рекомендованій дозі 3 капсули на день під час їжі як дієтична добавка‚ або за рекомендацією медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: Три (3) капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін А (18‚000 МО у вигляді натуральних змішаних каротиноїдів) 5400 мкг RAE / 600% вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) 500 мг / 556% вітаміну D-3 (3‚000 МО у вигляді холекальциферолу) 75 мкг / 375% вітаміну Е (200 МО у вигляді d-альфа-токоферилової кислоти сукцинату) 133 мг / 887% тіаміну (у вигляді тіаміну мононітрату) 10 мг / 883% рибофлавіну (у вигляді рибофлавіну 5-фосфату) 15 мг / 1154% ніацину (у вигляді ніацинаміду) 25 мг NE / 156% вітаміну B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду та піридоксалю 5'-фосфату) 15 мг / 882% фолієвої кислоти (400 мкг у вигляді L-5-метилфолату, солі глюкозаміну) 667 мкг DFE/ 167% вітаміну B-12 (у вигляді метилкобаламіну) 100 мкг / 4167% біотину 300 мкг / 1000% пантотенової кислоти (у вигляді d-пантотенату кальцію) 25 мг / 500% цинку (у вигляді цитрату цинку) 30 мг / 273% селену (у вигляді л). -селенометіонін) 200 мкг / 364% мідь (у вигляді біс-гліцинату міді) 2 мг / 222% марганець (у вигляді гліцинату марганцю) 10 мг / 435% хром (у вигляді ніацинату хрому) 200 мкг / 571% молібден (у вигляді гліцинату молібдену) 25 мкг / 56 % таурину 100 мг / * Цитрусові біофлавоноїди (стандартизовані до 25% біофлавоноїдів) 100 мг / * Ліпоєва кислота 100 мг / * Екстракт чорниці (Vaccinium myrtillus‚ стандартизований до 25% антоціанозидів) 75 мг / * Коензим Q10 30 мг / * Лютеїн (від Lutemax 2020 ) 20 мг/ * Ізомери зеаксантину (від Lutemax 2020) 4 мг / * *Денна норма для цього інгредієнта не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Вітамін Е отримують із соєвої олії. Виготовлено на заводі, що відповідає GMP. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів

Дозування

Приймайте три (3) капсули щодня під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Рекомендується контроль рівня вітаміну D у лікаря. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення