Alpha Lipoic Acid 100 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул

Код: 33796
Фото товару Alpha Lipoic Acid 100 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
Фото складу Alpha Lipoic Acid 100 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
Фото використання Alpha Lipoic Acid 100 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
Основне фото товара Alpha Lipoic Acid 100 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
(5)
1961 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
В ім’я вашого здоров’я важливо переконатися, що те, що ви приймаєте, відповідає вашому організму, а також покращує вашу повсякденну роботу. Альфа-ліпоєва кислота є потужним антиоксидантом, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Альфа-ліпоєва кислота 90 капсул

Alpha Lipoic Acid 100 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул

Опис

В ім’я вашого здоров’я важливо переконатися, що те, що ви приймаєте, відповідає вашому організму, а також покращує вашу повсякденну роботу. Альфа-ліпоєва кислота є потужним антиоксидантом, який розчиняється в жирах і воді. Він виконує кілька різних функцій, дозволяючи підвищувати рівень глюкози в клітинах, працюючи в клітинах для регенерації антиоксидантів і відновлення рівня вітамінів, включаючи вітаміни С і Е, і глутатіон. Альфа-ліпоєва кислота також використовується організмом для розщеплення вуглеводів, а також як джерело енергії для забезпечення кількох органів тіла. Він дуже поширений - насправді він міститься в кожній клітині, перетворюючи глюкозу в енергію.

Багатьом людям може знадобитися джерело альфа-ліпоєвої кислоти. Незалежно від того, чи потрібно вам щось для лікування проблем із очима, цукром у крові, серцем, печінкою чи мозком, полегшення можна знайти в зручному носінні добавки. альфа-ліпоєва кислота від Metabolic Maintenance. Як антиоксидантна добавка ця формула має здатність легко долати гематоенцефалічний бар’єр організму та захищати клітини від пошкодження можливими вільними радикалами.

Кожної пляшки з 90 капсулами (100 мг) альфа-ліпоєвої кислоти від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 1-3 місяці при рекомендованій дозі 1-3 капсули на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника. Цю добавку найкраще приймати під час їжі як дієтичну добавку.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 375 мг / 625% альфа-ліпоєвої кислоти 100 мг / * (тіоктова кислота) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Одна-три (1-3) капсули на день під час їжі як дієтична добавка або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла. Застереження: діабетики, використовуйте лише під наглядом лікаря, вагітні або жінки, які годують грудьми, проконсультуйтеся з вашим медичним працівником, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення