BAM Balanced Amino Maintenance 750 mg, Амінокислоти, 180 капсул

Код: 33799
Фото товару BAM Balanced Amino Maintenance 750 mg, Амінокислоти, 180 капсул
Фото складу BAM Balanced Amino Maintenance 750 mg, Амінокислоти, 180 капсул
Фото використання BAM Balanced Amino Maintenance 750 mg, Амінокислоти, 180 капсул
Основне фото товара BAM Balanced Amino Maintenance 750 mg, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2906 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Не впевнені, що ви отримуєте правильний тип харчування з точки зору споживання амінокислот білка? Мабуть, ти не один такий. Багато людей, які відчувають втому, мають ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Амінокислоти 180 капсул

BAM Balanced Amino Maintenance 750 mg, Амінокислоти, 180 капсул

Опис

Не впевнені, що ви отримуєте правильний тип харчування з точки зору споживання амінокислот білка? Мабуть, ти не один такий. Багато людей, які відчувають втому, мають туманні думки та сумні почуття, можуть мати дефіцит поживних речовин, який заважає їм почуватися краще. Є кілька способів спробувати почуватися краще, але багато людей намагалися приймати дієтичні добавки, щоб нормалізувати свій організм. BAM Balanced Amino Maintenance від Metabolic Maintenance — це амінокислотна добавка, яка може забезпечити легку засвоювану суміш потужних оздоровчих речовин.

Ця добавка містить амінокислоти у вільній формі, які вважаються ідеальним джерелом білка в природі. Завдяки своєму статусу вільної форми BAM може легко та швидко засвоюватися та використовуватися організмом. Крім того, альфа-кетоглутарова кислота та вітамін B-6 включені як біологічно активні інгредієнти, які допомагають у загальному процесі утилізації. До складу також входить певна кількість хрому, і разом ці інгредієнти допомагають підтримувати енергетичне функціонування, а також когнітивну функцію. BAM Balanced Amino Maintenance поставляється у вегетаріанській капсулі, створеній із чистих інгредієнтів і без сполучних речовин, наповнювачів та консервантів.

Кожної пляшки з 180 капсулами BAM Balanced Amino Maintenance від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 1-6 місяців у рекомендованій дозі 1-6 капсул на день, яку приймають як дієтичну добавку або за рекомендацією медичного працівника. Цю добавку найкраще приймати між прийомами їжі.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Вітамін B-6 (у вигляді 2 мг піридоксаль-5'-фосфату) 1,2 мг / 60% хрому (у вигляді ніацинату хрому) 50 мкг / 42% запатентованої суміші 745 мг / * L-гістидин гідрохлорид, L-лейцин ‚ L-фенілаланін, L-лізин HCI, L-аргінін HCI, L-валін, L-ізолейцин, L-аланін, L-глутамін, L-метіонін, L-треонін, L-триптофан (TryptoPure). *Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська целюлозна капсула. Без глютену / без допоміжних речовин. Виготовлено на заводі, що відповідає GMP.

Дозування

Від однієї до шести (1-6) капсул на день‚ або за вказівкою медичного працівника. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Фенілкетонурика - містить фенілаланін. Вагітним або годуючим жінкам, а також особам, які приймають будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення