Metabolic Maintenance, L-Lysine 500 mg, L-Лізин, 100 капсул

Код: 33802
Фото товару Metabolic Maintenance, L-Lysine 500 mg, L-Лізин, 100 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, L-Lysine 500 mg, L-Лізин, 100 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, L-Lysine 500 mg, L-Лізин, 100 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, L-Lysine 500 mg, L-Лізин, 100 капсул
(5)
1673 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Ваше тіло потребує амінокислот, щоб процвітати. Амінокислоти є основними будівельними блоками, які можна отримати лише за допомогою дієти або добавок, оскільки організм не може виробляти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance L-Лізин 100 капсул

Metabolic Maintenance, L-Lysine 500 mg, L-Лізин, 100 капсул

Опис

Ваше тіло потребує амінокислот, щоб процвітати. Амінокислоти є основними будівельними блоками, які можна отримати лише за допомогою дієти або добавок, оскільки організм не може виробляти їх сам. L-лізин є незамінною амінокислотою, яка відіграє важливу роль як у кровоносній, так і в імунній системах. L-лізин міститься в продуктах, багатих білком, таких як м’ясо, риба, сир, яйця та насіння пажитника; він також міститься в бобових, таких як соєві боби, горох і сочевиця. Якщо у вашому раціоні немає продуктів, багатих на лізин, вам слід подумати про прийом добавки. Крім того, спортсмени піддаються підвищеному ризику дефіциту.

L-лізин 500 мг від Metabolic Maintenance може покращити здатність організму засвоювати кальцій і утворювати колаген, що важливо для оновлення сполучних тканин, таких як сухожилля, хрящі та шкіра. Це також може покращити кровообіг і сприяти виробленню антитіл.

Кожна капсула L-лізину 500 мг може забезпечити вас лізином, якого вам може не вистачати у вашому раціоні. Активний інгредієнт, 500 мг L-лізину (у формі 625 мг L-лізину HCl), є незамінним, що означає, що він не синтезується людьми, і його потрібно вживати, щоб отримати.

Цієї пляшки з 100 капсулами L-лізину 500 мг від Metabolic Maintenance вистачить принаймні на 20 днів, якщо ви приймаєте рекомендовану дозу від однієї до чотирьох капсул на день, якщо інше не призначено лікарем.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / L-лізин (як 625 мг L-лізину HCI) 500 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Від однієї до чотирьох (1-4) капсул на день як дієтична добавка або за вказівкою лікаря. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Застереження: вагітним або годуючим жінкам проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Лізин (L-Lysine)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення