Metabolic Maintenance, Custom Amino Acid Base 67 Servings, Амінокислоти, 200 г

Код: 33815
Фото товару Metabolic Maintenance, Custom Amino Acid Base 67 Servings, Амі...
Фото складу Metabolic Maintenance, Custom Amino Acid Base 67 Servings, Амі...
Фото використання Metabolic Maintenance, Custom Amino Acid Base 67 Servings, Амі...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Custom Amino Acid Base 67 Servings, Амі...
(5)
3116 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Наші тіла влаштовані за складним принципом – хоча набір систем і процесів, які знаходяться всередині нас, працюють разом, щоб забезпечити функціонування, існує кілька речей, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Амінокислоти 200 г

Metabolic Maintenance, Custom Amino Acid Base 67 Servings, Амінокислоти, 200 г

Опис

Наші тіла влаштовані за складним принципом – хоча набір систем і процесів, які знаходяться всередині нас, працюють разом, щоб забезпечити функціонування, існує кілька речей, які можуть вимагати більше, ніж природний розвиток нашого тіла. Дефіцит може виникнути в нашому організмі, коли правильне харчування просто не забезпечується. І це наша відповідальність за те, щоб поживні речовини використовувалися належним чином, і як тільки вони використовуються, наше тіло може почати нормально функціонувати, і тіло може відновити себе набагато краще. Один із способів забезпечити надходження поживних речовин — це прийом дієтичних добавок, таких як Custom Amino Acid Base by Metabolic Maintenance.

Custom Amino Acid base містить дев’ять різних сумішей амінокислот для негайної підтримки дефіциту. До складу цієї формули також входять біоактивуючі агенти, вітамін B-6 і альфа-кетоглутарова кислота. Ці агенти забезпечують оптимальне використання суміші в організмі, забезпечуючи швидке засвоєння та результати. Амінокислотна добавка поставляється у формі зручного порошку, що ідеально підходить для гнучкого графіка та легко розчиняється в рідині, щоб поєднуватися з їжею з низьким вмістом білка або просто приймати між прийомами їжі.

Кожна пляшка Custom Amino Acid Base від Metabolic Maintenance об’ємом 7 унцій (200 грамів) містить приблизно 67 порцій у рекомендованій дозі 1 чайна ложка (3 грами) два-три рази на день, розчинених у воді або соку як дієтична добавка або відповідно до рекомендацій. медичним працівником. Цю добавку найкраще приймати між прийомами їжі.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка. (3 грами) Порції в упаковці: 67 Кількість на порцію / Калорії 12 Білок 3 г Вітамін B-6 (у вигляді 8 мг піридоксаль 5'-фосфату) 5 мг / 250% запатентована суміш 2990 мг / * L-гістидин HCI, L-лейцин, L-фенілаланін ‚ L-лізин HCI, L-аргінін HCI, L-валін, L-ізолейцин, альфа-кетоглутарова кислота, L-метіонін, L-треонін. *Денна цінність не встановлена. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Одну (1) чайну ложку (3 грами), розчинену у воді або соку, два-три (2-3) рази на день як дієтичну добавку‚ або за вказівкою лікаря. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Фенілкетонурік містить фенілаланін. Не приймайте інгібітори МАО або трициклічні антидепресанти. Вагітним або годуючим жінкам, а також особам, які приймають будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей. Не піддавайте надмірному нагріванню.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка