Metabolic Maintenance, L-Phenylalanine 500 mg, L-Фенилаланін, 60 капсул

Код: 33819
Фото товару Metabolic Maintenance, L-Phenylalanine 500 mg, L-Фенилаланін, ...
Фото складу Metabolic Maintenance, L-Phenylalanine 500 mg, L-Фенилаланін, ...
Фото використання Metabolic Maintenance, L-Phenylalanine 500 mg, L-Фенилаланін, ...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, L-Phenylalanine 500 mg, L-Фенилаланін, ...
(5)
1699 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Амінокислоти вже давно користуються попитом, оскільки їхня функція будівничого блоку для білків має багато потенційних переваг. Крім того, амінокислоти пов’язані з багатьма функціями організму, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance L-Фенилаланін 60 капсул

Metabolic Maintenance, L-Phenylalanine 500 mg, L-Фенилаланін, 60 капсул

Опис

Амінокислоти вже давно користуються попитом, оскільки їхня функція будівничого блоку для білків має багато потенційних переваг. Крім того, амінокислоти пов’язані з багатьма функціями організму, які є невід’ємною частиною підтримки життя. Одна важлива амінокислота, фенілаланін, пов’язана з багатьма процесами, від того, як ви почуваєтеся щодня, до того, як функціонують ваші внутрішні органи. L-фенілаланін 500 мг від Metabolic Maintenance є важливим джерелом цієї амінокислоти в харчовій добавці.

L-фенілалалін є незамінною амінокислотою, що означає, що вона не надходить в організм природним шляхом і повинна надходити із зовнішніх джерел. Амінокислота фенілалалін є неполярною та вважається гідрофобною. Сам фенілалалін має три форми: L-фенілалалін‚ D-фенілалалін‚ і DL-фенілалалін. З них лише L-фенілалалін міститься в білках і вважається незамінним. L-фенілалалін також є електрично нейтральною амінокислотою‚ і діє як попередник тирозину‚ який, у свою чергу, перетворюється на норадреналін та адреналін. Крім того, попередник гормону щитовидної залози, ця добавка може допомогти при зниженій пильності та апетиті, сприяючи розвитку ясних і зосереджених думок і настрою. L-фенілалалін поставляється у вегетаріанській капсулі, а всі продукти Metabolic Maintenance не містять сполучних речовин, наповнювачів і консервантів, що дозволяє продукту, що містить лише чисті активні інгредієнти.

Кожної пляшки з 60 капсулами L-фенілаланіну 500 мг від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 1-2 місяці при рекомендованій дозі 1-2 капсули на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника. Цю добавку найкраще приймати між прийомами їжі.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порція в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину HCI) 10 мг / 588% L-фенілаланіну 500 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів Вироблено на підприємстві, сертифікованому GMP.

Дозування

Одна-дві (1-2) капсули на день‚ або за вказівкою лікаря. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Фенілкетонурики - містять фенілаланін. Не приймайте з інгібіторами МАО або трициклічними антидепресантами. Гіпертонікам, вагітним або годуючим жінкам проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Фенилаланін (L-Phenylalanine)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка