Metabolic Maintenance, DL-Phenylalanine 750 mg, L-Фенилаланін, 60 капсул

Код: 33824
Фото товару Metabolic Maintenance, DL-Phenylalanine 750 mg, L-Фенилаланін,...
Фото складу Metabolic Maintenance, DL-Phenylalanine 750 mg, L-Фенилаланін,...
Фото використання Metabolic Maintenance, DL-Phenylalanine 750 mg, L-Фенилаланін,...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, DL-Phenylalanine 750 mg, L-Фенилаланін,...
(5)
2276 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
На ваш настрій щодня впливає низка факторів, але одним із головних факторів є те, як ваше тіло функціонує та почувається в будь-який момент часу. Є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance L-Фенилаланін 60 капсул

Metabolic Maintenance, DL-Phenylalanine 750 mg, L-Фенилаланін, 60 капсул

Опис

На ваш настрій щодня впливає низка факторів, але одним із головних факторів є те, як ваше тіло функціонує та почувається в будь-який момент часу. Є кілька способів, які допоможуть поліпшити ваш настрій, а також будь-які недоліки, які можуть бути присутніми в конституції вашого тіла. Одним із способів може бути прийом амінокислотних добавок, таких як D‚ L-фенілаланін за допомогою Metabolic Maintenance.

Ця суміш містить дві форми фенілаланіну, незамінної неполярної амінокислоти. L-форма діє як попередник кількох важливих процесів, включаючи створення кодованої ДНК амінокислоти тирозину, яка, у свою чергу, перетворюється на такі хімічні речовини, як дофамін, норадреналін (норадреналін) та адреналін (адреналін). D-форма фенілаланіну може грати роль у блокуванні ферменту нервової системи, який може посилювати сигнали болю, запобігаючи потенційному розпаду природних наркотиків мозку. У поєднанні ці дві форми мають здатність швидко працювати, щоб підтримувати загальний настрій, почуття та фізичні незручності. D‚ L-фенілаланін поставляється у вегетаріанській капсулі‚ і, згідно з обіцянками своїм споживачам від Metabolic Maintenance through Pure Formulas‚ усі продукти виготовляються з чистих активних інгредієнтів‚ без наповнювачів, сполучних речовин‚ або консервантів.

Кожної пляшки з 60 капсулами D‚ L-фенілаланіну 750 мг від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 2 місяці при рекомендованій дозі 1 капсула на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника. Цю добавку найкраще приймати між прийомами їжі.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину HCI) 15 мг / 750% D‚L-фенілаланіну 750 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Одна-дві (1-2) капсули на день під час їжі як дієтична добавка‚ або за вказівкою лікаря. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Цей продукт не слід використовувати з інгібіторами МАО або трициклічними антидепресантами, а також тими, хто має ФКУ або гіпертензію.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Фенилаланін (L-Phenylalanine)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка