Metabolic Maintenance, Cal/Mag 1:2, Кальцій Магний, 120 капсул

Код: 33827
Фото товару Metabolic Maintenance, Cal/Mag 1:2, Кальцій Магний, 120 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, Cal/Mag 1:2, Кальцій Магний, 120 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, Cal/Mag 1:2, Кальцій Магний, 120 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Cal/Mag 1:2, Кальцій Магний, 120 капсул
(5)
2119 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Отримати правильну дозу поживних речовин може бути важко, навіть якщо ви ведете здоровий спосіб життя. Однак ви можете допомогти підтримати своє загальне самопочуття, приймаючи дієтичні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Кальцій Магний 120 капсул

Metabolic Maintenance, Cal/Mag 1:2, Кальцій Магний, 120 капсул

Опис

Отримати правильну дозу поживних речовин може бути важко, навіть якщо ви ведете здоровий спосіб життя. Однак ви можете допомогти підтримати своє загальне самопочуття, приймаючи дієтичні добавки, які гарантують, що ви отримуєте належну кількість вітамінів і поживних речовин. Забезпечте своє тіло оздоровчою сумішшю кальцію та магнію за допомогою Cal/Mag 1:2 від Metabolic Maintenance. Ця мінеральна добавка забезпечує корисні порції кальцію та подвійну кількість магнію, які будуть використані та засвоєні безпосередньо організмом.

Кальцій у цій формулі міститься у формі цитрату/малату кальцію, що забезпечує можливе краще засвоєння, ніж традиційні форми кальцію. У Cal/Mag 1:2 міститься подвійна кількість магнію, щоб, сподіваємося, виправити будь-які недоліки важливого мінералу та забезпечити додаткову поживну підтримку. До складу кальцію та магнію також входять цинк, калій та бор, мінерали, особливо корисні для побудови кісток. Зокрема, бор може відігравати важливу роль у зменшенні виведення кальцію з організму, що може сприяти підвищенню щільності кісток. Разом із цим‚ функціям нервів і м’язів можна допомогти за допомогою Cal/Mag 1:2‚ а також допомогти з підтримкою щитовидної залози та задовольнити природні харчові недоліки, які можуть існувати. Як і всі продукти Metabolic Maintenance, що постачаються PureFormulas, у цьому продукті використовуються лише чисті активні інгредієнти, які не містять наповнювачів, консервантів та сполучних речовин. Ця добавка поставляється в зручній вегетаріанській капсулі, що містить лише ті інгредієнти, які вказані на пляшці.

Кожної пляшки Cal/Mag 1:2 від Metabolic Maintenance із 120 капсул має вистачити приблизно на 4 місяці при рекомендованому дозуванні 1 капсула на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Кількість на капсулу / % добової норми Вітамін С 10 мг / 11% (як аскорбілпальмітат) Кальцій 63 мг / 5% (як цитрат кальцію/малат) Магній 125 мг / 30% (як цитрат магнію) Цинк (як цитрат цинку) 5 мг / 45% калію (у вигляді цитрату калію) 25 мг / 1% бору 500 мкг / * (у вигляді цитрату бору та аспартату) *Денна норма не встановлена ​​для цього інгредієнта. Інші інгредієнти: вегетаріанська целюлозна капсула. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів Вироблено на підприємстві, що відповідає GMP.

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магний (Calcium Magnesium)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка