Буфферед С Плюс, Buffered C Plus, 240 капсул

Код: 33842
Фото товару Буфферед С Плюс, Buffered C Plus, 240 капсул
Фото складу Буфферед С Плюс, Buffered C Plus, 240 капсул
Фото використання Буфферед С Плюс, Buffered C Plus, 240 капсул
Основне фото товара Буфферед С Плюс, Buffered C Plus, 240 капсул
2922 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Буферизований C Plus містить некислотну форму аскорбату кальцію вітаміну С і цитрусових біофлавоноїдів. ПЕРЕВАГИ Про інгредієнти Вітамін С аскорбінова кислота виконує численні біологічні функції. Вітамін ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Buffered C Plus 240 капсул

Буфферед С Плюс, Buffered C Plus, 240 капсул

Опис

Буферизований C Plus містить некислотну форму аскорбату кальцію вітаміну С і цитрусових біофлавоноїдів. ПЕРЕВАГИ Про інгредієнти Вітамін С (аскорбінова кислота) виконує численні біологічні функції. Вітамін С сприяє утворенню колагену для багатьох тканин організму, включаючи шкіру, ясна, зуби та хрящі в суглобах. Він покращує засвоєння заліза в організмі, бере участь в енергетичному обміні, сприяє зменшенню втоми та стомлення. Вітамін С є необхідним коферментом для двох груп ферментів, які каталізують зшивання колагенових волокон - лізил гідроксилаз і проліл гідроксилаз. Вітамін С необхідний для нормального загоєння ран і здоров'я капілярів. Він також бере участь у біосинтезі карнітину, серотоніну та деяких інших нейромедіаторів, включаючи норадреналін. Вітамін С є водорозчинним антиоксидантом, що розриває ланцюг, який безпосередньо реагує з супероксидом, гідроксильними радикалами та синглетним киснем. Вітамін С взаємодіє з глутатіоном і альфа-ліпоєвою кислотою та регенерує вітамін Е. Біофлавоноїди (також звані флавоноїдами) — це клас фітохімічних речовин, які є потужними антиоксидантами, які поглинають багато потенційно шкідливих вільних радикалів. Іншим аспектом антиоксидантних властивостей біофлавоноїдів є їхня синергія з вітаміном С. Було показано, що гіркі на смак флаванони гесперидин і нарингін з білого шару альбедо шкірки цитрусових розширюють поживні функції вітаміну С. Біофлавоноїди також здатні зв’язувати до іонів металів‚ що перешкоджає цим металам діяти в організмі як каталізатори для посилення виробництва вільних радикалів. Powdered Buffered C Plus Добре розроблений шипучий порошок дозволяє приймати велику дозу інгредієнтів за одну порцію. Органічна харчова кислота поєднується з джерелом карбонату, утворюючи калієві, натрієві, кальцієві або магнієві солі кислоти та буферизує розчин до нормального рН, тому він легкий для шлунка. Клінічні дослідження, проведені на різноманітних шипучих продуктах, демонструють, що інгредієнти проникають у кров уже за 15 хвилин.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Колір цієї формули може відрізнятися через колірні варіації натуральних інгредієнтів. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)