EuroMedica, Zinc plus Selenium, Цинк та Селен, 60 капсул

Код: 33888
Фото товару EuroMedica, Zinc plus Selenium, Цинк та Селен, 60 капсул
Фото складу EuroMedica, Zinc plus Selenium, Цинк та Селен, 60 капсул
Фото використання EuroMedica, Zinc plus Selenium, Цинк та Селен, 60 капсул
Основне фото товара EuroMedica, Zinc plus Selenium, Цинк та Селен, 60 капсул
(5)
1119 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Підтримка імунітету та дихання* Хоча ваші пацієнти, швидше за все, знайомі з цинком і селеном як поширеними мінералами, вони можуть не усвідомлювати їх важливості в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

EuroMedica Цинк та Селен 60 капсул

EuroMedica, Zinc plus Selenium, Цинк та Селен, 60 капсул

Опис

Підтримка імунітету та дихання* Хоча ваші пацієнти, швидше за все, знайомі з цинком і селеном як поширеними мінералами, вони можуть не усвідомлювати їх важливості в щоденному режимі або кількості, необхідної для отримання оптимальної користі. Цинк і селен забезпечують біодоступні форми цих мінералів, які ваш організм засвоює та використовує найкраще для досягнення максимальної ефективності. Незважаючи на те, що кожен із цих інгредієнтів підтримує взаємодіючі аспекти доброго здоров’я, вони також привносять у формулу власні унікальні сильні сторони.* Цинк: Цинк у цій формулі пов’язаний (хелатний) з амінокислотою гліцином, щоб допомогти їй ефективно та ефективно засвоюватися‚ щоб отримати максимум від цього важливого мінералу. • Підтримує імунну силу та здоров’я верхніх дихальних шляхів: цинк підтримує активність білих кров’яних тілець для імунної функції‚ працює разом із селеном для підтримки здорової ємності легенів‚ і є необхідною поживною речовиною для вилочкової залози‚ критичного органу імунної системи.* • Здорове запалення Реакція: цей мінерал є важливим структурним компонентом м’язів, зв’язок і сухожиль і забезпечує підтримку здорової відповіді на запалення.† Він обов’язковий для всіх, хто вже веде активний спосіб життя або хоче розпочати щоденний режим фізичних вправ. .* • Захищає клітини від окисного пошкодження: Цинк зберігає власний антиоксидантний захист організму, включаючи глутатіон, для здорових клітин і загального благополуччя.* Селен: Селен, який ми обрали для цієї добавки, є формою, яка особливо відома для здоров’я клітинна підтримка‚ а також забезпечує підтримку імунної та дихальної функції.* • Підтримує імунну силу та здоров’я верхніх дихальних шляхів: цей мінерал допомагає підтримувати здорову імунну активність.* • Здорова реакція на запалення: Селен діє на все тіло, зменшуючи ризик окисного пошкодження і підтримує здорову реакцію на запалення.*† • Захищає клітини від окисного пошкодження та підтримує здорову реплікацію ДНК*: Селен може зменшити ризик деяких видів раку. Деякі наукові дані свідчать про те, що споживання селену може знизити ризик розвитку деяких форм раку. Однак FDA визначило, що ці докази є обмеженими та непереконливими.

Офіційний сайт: http://www.euromedicausa.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в контейнері: 30 капсул Кількість на порцію / % добової норми Цинк (від TRAACS Zinc Bisglycinate Chelate) 30 мг / 273% Селен (у вигляді селенових дріжджів) (Saccharomyces cerevisiae) 200 мкг / 364% Інші інгредієнти: гідроксипропіл метилцелюлоза (капсули з рослинної целюлози)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ гліцин‚ лимонна кислота‚ стеарат магнію рослинного походження‚ діоксид кремнію. TRAACS є торговою маркою Albion Laboratories‚ Inc. Не містить: цукру, солі, пшениці, глютену, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів та штучних консервантів.

Дозування

1 капсула щодня або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, перед використанням проконсультуйтеся з лікарем.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк та Селен (Zinc Plus Selenium)