Genestra, ЕМФ Форте, HMF Forte, 60 капсул

Код: 33912
Фото товару Genestra, ЕМФ Форте, HMF Forte, 60 капсул
Фото складу Genestra, ЕМФ Форте, HMF Forte, 60 капсул
Фото використання Genestra, ЕМФ Форте, HMF Forte, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, ЕМФ Форте, HMF Forte, 60 капсул
(5)
2738 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Чи достатньо пробіотиків у вашому щоденному раціоні? Для багатьох людей сьогодні відповідь – ні. Вони містяться в різноманітних продуктах харчування та напоях: йогурті, супі місо, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra HMF Forte 60 капсул

Genestra, ЕМФ Форте, HMF Forte, 60 капсул

Опис

Чи достатньо пробіотиків у вашому щоденному раціоні? Для багатьох людей сьогодні відповідь – ні. Вони містяться в різноманітних продуктах харчування та напоях: йогурті, супі місо, ферментованих овочах, таких як капуста, кефірі та темпе. Багато виробників також збагачують свої продукти додатковими пробіотиками. Навіть тоді ви все одно можете не отримати достатньо здорових бактерій, необхідних вашому травному тракту.

Постійність є важливою частиною будь-якого режиму харчування. Зручна добавка, така як HMF Forte Vegetable Capsules, дозволяє вам спростити свій розпорядок прийому двох капсул щодня.

HMF Forte містить два штами lactobacillus acidophilus: bifidobacterium bifidum і bifidobacterium lactis. Їм допомагають фруктоолігосахариди в боротьбі з нездоровими бактеріями, які дозволяють хвороботворним мікроорганізмам проникати у ваше тіло та скомпрометувати вашу імунну систему. Крім того, ця комбінація сприяє здоровому балансу бактерій у вашій травній системі.

Дослідження вказують на потенційний позитивний вплив пробіотиків на здоров’я кишечника. Вони можуть сприяти полегшенню запору, діареї та коліту. Хороші новини, якщо у вас непереносимість лактози: деякі пробіотики виробляють лактазу, яка дозволяє організму краще перетравлювати та засвоювати лактозу. Також вважається, що пробіотичні добавки можуть допомогти зменшити запалення.

HMF Forte — це формула високого рівня підтримки, яка особливо підходить вам, якщо ви приймаєте оральні контрацептиви, антибіотики, стероїди або інші гормони, які взаємодіють зі звичайними пробіотичними добавками. Також рекомендується, якщо ваша імунна система була скомпрометована через будь-які захворювання.

HMF Forte є ідеальною добавкою для веганів, тому що компанія Seroyal подбала про те, щоб 100% матеріалу, який йде на виготовлення цих капсул, одержували з овочів.

Пробіотичні добавки, такі як HMF Forte, зберігаються до шести місяців без охолодження та безпечні для подорожей. Однак, якщо ви хочете зберегти їх свіжими протягом тривалого періоду часу, рекомендується зберігати їх у холодильнику або морозильній камері. Ця пляшка пропонує 30-денний запас HMF Forte у рекомендованій дозі.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Пробіотичний консорціум 10 мільярдів КУО / * Lactobacillus acidophilus (CUL-60) Lactobacillus acidophilus (CUL-21) Bifidobacterium bifidum (CUL-20) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-24) Фруктоолігосахариди (FOS) 100 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, гіпромелоза, діоксид кремнію, стеарат магнію. Гарантовано не містить доданої пшениці, крохмалю, глютену, сої, штучних барвників або ароматизаторів, антимікробних консервантів, молочних або тваринних продуктів. Капсули виготовлені з 100% чистих рослинних джерел, без консервантів і добавок. Ідеально підходить для веганів.

Дозування

Дорослі та діти (6 років і старше): приймайте по одній капсулі два рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо ви відчуваєте нудоту, лихоманку, блювоту, криваву діарею або сильний біль у животі, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникають симптоми розладу травлення, погіршуються або зберігаються більше трьох днів, припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Захищено для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігати в холодильнику (нижче 46 ° F).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн.
У наявності