Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 500 мл

Код: 33944
Фото товару Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 500 мл
Фото складу Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 500 мл
Фото використання Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 500 мл
Основне фото товара Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 500 мл
(5)
5857 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Тривожно велика кількість людей страждає від дисбалансу та нестачі жирних кислот, які є критично важливими для дуже міцного здоровя. Принаймні частково це повязано з сучасними ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Омега 3 6 9 500 мл

Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 500 мл

Опис

Тривожно велика кількість людей страждає від дисбалансу та нестачі жирних кислот, які є критично важливими для дуже міцного здоров’я. Принаймні частково це пов’язано з сучасними дієтами, які складаються з харчових продуктів із високим ступенем обробки та низької поживної цінності з високим вмістом консервантів, гідрогенізованих жирів та штучних наповнювачів.

Super EFA Liquid від Seroyal — це добавка, яка допомагає підтримувати здоровий рівень олеїнової кислоти, ГЛК, ЕПК, ДГК та АЛК, всі з яких, як показали останні дослідження, є важливими для людського організму. Super EFA Liquid забезпечує унікальну ефективну суміш високоякісних олій риби, огуречника та лляного насіння.

Риб’ячий жир, представлений у Super EFA Liquid, є чудовим джерелом потужних омега-3 поліненасичених жирних кислот DHA та EPA. Ця пара є центральною для збереження міцних ліпідів крові, а також для порушення процесу, який перетворює інші потенційно шкідливі жирні кислоти у форми, що викликають біль і запалення, такі як лейкотрієни та простагландини. DHA також є критично важливим компонентом клітинних мембран‚ і має важливе значення для оптимального функціонування ваших очей і мозку. Згідно з нещодавніми висновками Управління з контролю за продуктами й ліками (FDA), збільшення споживання DHA та EPA, як, наприклад, забезпечує Super EFA Liquid, здається, ефективно допомагає в захисті від серцево-судинних захворювань. Це лише деякі з приголомшливих переваг цієї добавки.

Ваша дієта може включати надмірну кількість гідрогенізованих жирів, таких як омега-6 жирні кислоти, присутні в кукурудзяній олії та арахідоновій кислоті. Навпаки, більшість із нас споживає занадто мало корисних для здоров’я омега-3; це може призвести до шкідливого дисбалансу. Ця добавка є рідиною, яка може виправити цей недолік.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1-8 років: 1/2 чайної ложки (2,5 мл); 9+ років: 1 чайна ложка (5 мл) Порцій в упаковці: 1-8 років: 200; 9+ років: 100 Кількість на порцію / для дорослих і підлітків 9+ років (1 чайна ложка) / для дітей 4-8 років (1/2 чайної ложки) / для дітей 1-3 років (1/2 чайної ложки) Калорії 40 калорій з Жир 40 Загальний жир 4,5 г / 7% / 4% / Насичені жири 1 г / 4% / 2% / Холестерин 45 мг / 15% / 8% / Риб’ячий жир (анчоуси та сардини) 4560 мг / / / Вихід: EPA (ейкозапентаєнова кислота) 950 мг / / / DHA (докозагексаєнова кислота) 725 мг / / / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 1975 мг / / / Відсоток добових норм (DV ) базуються на дієті на 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: апельсинова олія, натуральна суміш токоферолів. Гарантовано не містить доданої пшениці, крохмалю, дріжджів, глютену, кукурудзи, натрію, цукру, штучних барвників і ароматизаторів, антимікробних консервантів або молочних продуктів. Якість перевірена (природна форма тригліцеридів).

Дозування

Дорослі та підлітки (9 років і старше): приймайте по одній чайній ложці щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря. Діти (1-8 років): приймайте по 1/2 чайної ложки щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Вакуумна упаковка для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Після відкриття зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності