L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін, 120 таблеток

Код: 33962
Фото товару L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін, 120 таблеток
Фото складу L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін, 120 таблеток
Фото використання L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін, 120 таблеток
Основне фото товара L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін, 120 таблеток
(5)
1751 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Аргінін є умовно незамінною основною амінокислотою, яка бере участь головним чином у метаболізмі та виведенні сечовини, а також у синтезі ДНК і виробництві білка. Він ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance L-Аргінін 120 таблеток

L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін, 120 таблеток

Опис

Аргінін є умовно незамінною основною амінокислотою, яка бере участь головним чином у метаболізмі та виведенні сечовини, а також у синтезі ДНК і виробництві білка. Він є важливим попередником оксиду азоту (NO) і, таким чином, відіграє важливу роль у розширенні кровоносних судин.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Кількість на порцію / L-аргінін (з L-аргініну HCI) 1 г (1‚000 мг) / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілцелюлоза, мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанське покриття [гіпромелоза (целюлоза), карбонат кальцію, mct олія (тригліцериди середнього ланцюга) (з кокосової/пальмової олії), ксиліт], стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​кроскармелоза натрію та кремній двоокис. Містить ксиліт. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби чи молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі двічі на день за потреби або за вказівкою лікаря. Приймайте між прийомами їжі або перед сном не менше 8 унцій. води або соку для полегшення всмоктування.

Запобіжні заходи

Тільки для дорослих. Не для вагітних і годуючих жінок. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви приймаєте ліки (особливо антигіпертензивні, антикоагулянти та протидіабетичні препарати), маєте захворювання (особливо астму чи захворювання нирок) або плануєте операцію. Цей продукт слід уникати людям з глаукомою або простим герпесом, якщо інше не призначено лікарем. Не використовуйте, якщо у вас був інфаркт міокарда або встановлена ​​ішемічна хвороба серця. Зберігати в недоступному для дітей. Примітка: містить ксиліт, шкідливий для домашніх тварин. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби або молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Аргінін (L-Arginine)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення