Biotin 5000 mcg, Вітамін B7 Біотин, 90 капсул

Код: 33970
Фото товару Biotin 5000 mcg, Вітамін B7 Біотин, 90 капсул
Фото складу Biotin 5000 mcg, Вітамін B7 Біотин, 90 капсул
Фото використання Biotin 5000 mcg, Вітамін B7 Біотин, 90 капсул
Основне фото товара Biotin 5000 mcg, Вітамін B7 Біотин, 90 капсул
(5)
1121 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Капсули з біотину від Protocol for Life Balance потенційно можуть допомогти в метаболізмі білків, вуглеводів і жирів. Цей водорозчинний вітамін, також відомий як вітамін B7, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Вітамін B7 Біотин 90 капсул

Biotin 5000 mcg, Вітамін B7 Біотин, 90 капсул

Опис

Капсули з біотину від Protocol for Life Balance потенційно можуть допомогти в метаболізмі білків, вуглеводів і жирів. Цей водорозчинний вітамін, також відомий як вітамін B7, необхідний для виробництва інсуліну, який необхідний для балансування цукру в крові. Дослідження показують, що низька кількість біотину в організмі може вплинути на дію інсуліну.

Найкращими джерелами біотину є коренеплоди, овочі, горіхи та яйця, але, можливо, неможливо включити їх достатню кількість у свій щоденний раціон. Така добавка, як ця від Protocol for Life Balance, може бути зручною для задоволення потреб вашого організму в біотині.

Деякі люди вважають, що біотин може допомогти підтримувати здоров’я нервів, шкіри, травного тракту та клітин, а також зберегти волосся та нігті блискучими та здоровими. Перейдіть на біотин з Protocol for Life Balance для кращого життя.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула, кількість на порцію / біотин 5 мг (5‚000 мкг) / 1667% Інші інгредієнти: рисове борошно, целюлоза (капсула), стеарат магнію (рослинне джерело) і діоксид кремнію. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Деякі протисудомні препарати (карбамазепін, фенобарбітал, фенітоїн, примідон і вальпроєва кислота) і тривала терапія антибіотиками можуть збільшити потребу організму в біотині. Якщо ви приймаєте будь-які з цих ліків, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B7 Біотин (Vitamin B7 Biotin)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення