Genestra, Iron, Залізо, 90 капсул

Код: 34039
Фото товару Genestra, Iron, Залізо, 90 капсул
Фото складу Genestra, Iron, Залізо, 90 капсул
Фото використання Genestra, Iron, Залізо, 90 капсул
Основне фото товара Genestra, Iron, Залізо, 90 капсул
(5)
1153 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Залізо мінерал, важливий з кількох причин. Він відіграє важливу роль у формуванні гемоглобіну, білка, що міститься в червоних кровяних тільцях, який забирає кисень із ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Залізо 90 капсул

Genestra, Iron, Залізо, 90 капсул

Опис

Залізо — мінерал, важливий з кількох причин. Він відіграє важливу роль у формуванні гемоглобіну, білка, що міститься в червоних кров’яних тільцях, який забирає кисень із ваших легенів і транспортує його до інших частин тіла. Залізні капсули Seroyal — це зручний спосіб отримати цю поживну речовину.

Добавки заліза також можуть сприяти виробленню АТФ (аденозинтрифосфату), молекули, яка бере участь у виробленні енергії. У результаті капсули заліза можуть полегшити симптоми, пов’язані з легкою втомою.

Найкращими дієтичними джерелами заліза, як правило, є яловичина та інші форми тваринного білка. Хоча квасоля та бобові є вегетаріанськими джерелами цього мінералу, організм може засвоїти їх важче. Ці капсули заліза підходять для веганів і містять 40 міліграмів карбонільного заліза на порцію. Оскільки карбонільне залізо засвоюється повільніше, воно може бути легшим для шлунка, ніж деякі інші форми заліза.

У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Iron Capsules від Seroyal має вистачити приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Залізо (у вигляді карбонільного заліза) 40 мг / 222% % добової норми (DV) Інші інгредієнти: целюлоза, гіпромелоза, аскорбілпальмітат. Вегетаріанська

Дозування

Дорослі та діти (6 років і старше): приймайте по 1 капсулі на день під час їжі, за кілька годин до або після прийому ліків чи інших добавок, або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Деякі люди можуть відчувати запор, діарею або блювоту. Припиніть використання, якщо виникає гіперчутливість. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до 6 років. ЗБЕРІГАЙТЕ ЦЕЙ ПРОДУКТ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності